Още по зле за теб , защо си го каза всичко , че си уана-биНаписал си нещо което не си
Това не е ли уана би
За мен поне знаеш че не всичко което казвам е истина , славя се с рязко сменящ посоките
Съди по малко и гледай себе си повече , не съм в настроение да се джафкам за тъпотия сега
Никът ми беше замислен с цел тролене на християни и първосигнални хора, и изобщо целя да създам такова впечатление, понеже показва кой за какво се хваща, показва нивото на реагиращия. В думите си също оставям такива "мини-провокации", понеже ми помагат да обрисувам "психо-профила" на отсрещния човек.
Иначе никът и аватарът не значат нищо за мен, само ги използвам.
Предполагам че ако това е била истината , вече няма да има голям ефект , след като почитателите ти прочетат този пост
Колкото до господина отгоре , ако може да уточни как аз влоших положението тукаТрябва да ходя да хвърлям тухли по чез или да гласувам за атака , това ли е начинът
Колко елементарно мислене , съжелявам те
Точно де. Има хора, които изпитват нужда да ми оплюят аватара и "цялостното" излъчване. Това показва какво отричат, на какво реагират и следователно с какво се идентифицират. Други хора пък изпитват някаква близост, понеже се идентифицират със същото (зли герои, имена и т.н.). Получава се резонанс или дисонанс, в следствие на подсъзнателната нужда на всеки един човек да ме вкара в негови си рамки - там където несъзнателно ми прави образ.
Забелязал съм как някакви на пръв поглед незначителни неща могат да имат огромен ефект върху това как хората ме възприемат.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-05-2013 на 19:16
ясно.... прав си , да . Някои малки неща могат да се окажат много значими в някои ситуации.
Последно редактирано от klimatronik : 05-05-2013 на 19:26
nosferatu23 само простотии слушам от теб.. за това.
Конкуренцията е за комплексари , не съм изкефен особеноСкрития смисъл при мен е да се разбере кога говоря с ирония , кога не, кое е истина, кое не
На живо не е много по лесно , ако лицето ми е безизразно например
Знаеш ли как ще познаеш кога непознат говори с ирония , ако стои сериозен
точно никога