.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Exclamation Меки глезени?? Помощ!!!

Здравейте, някъде преди една година си изкълчих глезена за пръв път. Поду се ужасно много, посиня - не можех да ходя, да стъпвам. Ходих на лекар, каза ми че имам частично скъсани връзки или нещо такова и да си почивам. Проблемът е, че тренирам футбол и въобще не исках да отсъствам от тренировки, почивах 1 седмица и започнах да тренирам пак.. След това не знам какво стана, но в тая една година най-малко 20 пъти съм си изкълчвал глезените и на двата крака... Не знам какво става някаква хронична контузия ли, меки глезени ли какво е при най-малкия натиск и огъване се изкълчват. Ето сега пак, вчера стъпах накриво на трен и отново съм с изкълчен глезен и трябва да почивам.. Треньорът ми ме съветваше да ги връзвам винаги с плетен бинт, но не мисля, че това ще помогне с нещо..
    Не искам да отида на доктор, защото много ме е страх да не ми каже, че трябва да приключа с футбола.. Помогнете ми моля

Голям фен Аватара на Slobbery
    Не сме лекари.Няма как да ти помогнем.Бързо на лекар.

~

Според мен е хронична контузия, тъй като си почнал да тренираш твърде рано. Върви на ядрено-магнитен и след като лекарите го разчетат ще ти кажат.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мойте са същите, номерът с ластичния бинт върши работа....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си