- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с това момиче ?
да го духате![]()
Последно редактирано от albertog : 05-03-2013 на 17:17
Зарежи приятелката си - тя не заслужава такъв идиот като теб, толкова егоистичен и умствено изостанал. Спаси я от теб.
Дефинирай това ,,омръзва ми момичето'' . Ти обичаш ли я, или не? Ако не, тогава какво правиш още с нея?
И въпреки това, мисля че трябва да изчакаш още малко и да не тръгваш с другата щом имаш такова усещане.
Абе веднага ме нападате , на 19 години съм няма да се женя още сега , искам просто да спя с второто момиче и да я оставя и ако може да си продължа връзката с първото ма много сложно ще стане ;d
Аз съм на 20, общо взето сме на едни години, обаче акъла ти ми се струва като на 15-годишен. "Омръзна ми", "Искам да спя с нея и после да я оставя"...
Тва за мене е тъпо.
Веднага професорите се обадихте , просто ме интересува как бихте постъпили , искам да си живея живота както на мен ми харесва , 21 век сме за мен истинска любов вече няма , всички търсят изгодата , както и аз.![]()
и 2те
След като живееш живота си както на теб ти харесва, защо питаш нас?
Знаеш ли к'во- зЕми си надуваема кукла. Няма да я бъркат парите ти и възгледите ти, а като ти писне, може да я продадеш и да си купиш друга.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Направи услуга на гаджето си и я скъсай.
Никой не заслужава подобно отношение като твоето. Горкото момиче.
Абе сори объркал съм форума , от 1 час стоя зацепен в монитора и се чудя как може да пускам тема в форум обитаван предимно от човекоподобни покемони над 95 година , недокърмени сирачета.
чакам момента, в който НЯКОЙ от хилядите форумни катили ще ме накара да "съжЕлявам"