.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Какво да правя с това момиче ?

да го духате
    Последно редактирано от albertog : 05-03-2013 на 17:17

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от albertog Виж мнението
    Здравейте искам да ви попитам как вие бихте постъпили на мое място. На 19 години съм , ходя с едно готино момиче вече 7 месеца но как да ви кажа вече започва да ми омръзва и сега съм си харесал едно момиче което много ме кефи. Изглежда ми че и тя ме харесва защото ми звъни всеки ден да излезем на вънка и на по кафета и т.н обаче мисля че ме използва заради парите , смисъл кола , мотори и т.н нея много я влекът а аз имам и кола и мотор и обича да се возим на горе на долу. Усещам че момичето с което съм ме много обича и е с мен заради самия мен а не заради парите и не знам какво да правя ?
    тая която е с тебе я остави да си намери момичето някой свястен човек , а не да е в заблуда и да е със тъпанар и задник
    тя те обича , пък на тебе ти е омръзнала , кво да коментирам повече освен че на теб ти трябват точно такива материалистки , ще ти паснат идеално

Коя от двете ти пуска?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зарежи приятелката си - тя не заслужава такъв идиот като теб, толкова егоистичен и умствено изостанал. Спаси я от теб.

Мега фен
    Дефинирай това ,,омръзва ми момичето'' . Ти обичаш ли я, или не? Ако не, тогава какво правиш още с нея?
    И въпреки това, мисля че трябва да изчакаш още малко и да не тръгваш с другата щом имаш такова усещане.

Абе веднага ме нападате , на 19 години съм няма да се женя още сега , искам просто да спя с второто момиче и да я оставя и ако може да си продължа връзката с първото ма много сложно ще стане ;d

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Абе веднага ме нападате , на 19 години съм няма да се женя още сега , искам просто да спя с второто момиче и да я оставя и ако може да си продължа връзката с първото ма много сложно ще стане ;d
    лек , и да си на 50 , това не променя факта че си лицемерен , и мутрата ти тряя да се изкърти за назидание

Мега фен
    не.. трябва някой носорог да ти се изсере в устата

Аз съм на 20, общо взето сме на едни години, обаче акъла ти ми се струва като на 15-годишен. "Омръзна ми", "Искам да спя с нея и после да я оставя"...
    Тва за мене е тъпо.

Веднага професорите се обадихте , просто ме интересува как бихте постъпили , искам да си живея живота както на мен ми харесва , 21 век сме за мен истинска любов вече няма , всички търсят изгодата , както и аз.

Мега фен
    Веднага професорите се обадихте , просто ме интересува как бихте постъпили , искам да си живея живота както на мен ми харесва , 21 век сме за мен истинска любов вече няма , всички търсят изгодата , както и аз.
    Или си трол ,защото иначе не един носорог, ми 100 слона ще са ти малко за изсирането им в устата ти.

Коя ебеш

Мега фен Аватара на ameli
    След като живееш живота си както на теб ти харесва, защо питаш нас?

Коя се ебе по-яко

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Знаеш ли к'во- зЕми си надуваема кукла. Няма да я бъркат парите ти и възгледите ти, а като ти писне, може да я продадеш и да си купиш друга.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Направи услуга на гаджето си и я скъсай.
    Никой не заслужава подобно отношение като твоето. Горкото момиче.

Не мисля че тая тема ти е нужна, прави това което искаш.

Абе сори объркал съм форума , от 1 час стоя зацепен в монитора и се чудя как може да пускам тема в форум обитаван предимно от човекоподобни покемони над 95 година , недокърмени сирачета.

Абе и ти си същия смешник, ама карай

Супер фен Аватара на tireheb
    Абе сори объркал съм форума , от 1 час стоя зацепен в монитора и се чудя как може да пускам тема в форум обитаван предимно от човекоподобни покемони над 95 година , недокърмени сирачета.
    явно щот си тъп на гъз
    и кво се големееш, ти си 94, пикльо
    Последно редактирано от tireheb : 05-03-2013 на 17:22

а ти си недоебан в дупето, дам

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    явно щот си тъп на гъз
    и кво се големееш, ти си 94, пикльо
    93 , не ти препоръчвам да обиждаш хора които не познаваш , опасно е особено в интернет , внимавай щото може да съжеляваш.

Супер фен Аватара на tireheb
    чакам момента, в който НЯКОЙ от хилядите форумни катили ще ме накара да "съжЕлявам"

93 , не ти препоръчвам да обиждаш хора които не познаваш , опасно е особено в интернет , внимавай щото може да съжеляваш.
    ще съжЕляваш схуахауахаухауахауааауауа уахуа

ела да ни шляпиш по дупито мръсник :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си