- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам гадже
Е откъде е това мъжко внимание , като изключим дебелите немци работещи в корабостроителния завод , там където те повикваха да ти обарват космясълите мишнициНали каза че си дествена , демек не та е оправял българин, ами то и така ще си остане
Освен ако не си смениш визията
![]()
недей да тръгваш с някой само защото другите ти се подиграват, че си сам тръгни с някой, когато наистина го желаеш![]()
Вярвай в мечтите си !
^ Евалата за мнението! Дано не е само заради форума...
Е аз като нямам и съм на 18 та какво ? Да не съм паднал да умирам ... На 18 съм и си ми е супер айляка ! То както казах свестни момичета почти не са останали ... Прави си кефа , играй си ЦС , УОУ , карай си колелото и не бери грижа ...
shaunaa а този дето го желаеш дали и той те желае викаш без значение.
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
К`во го заръфахте човека за тоя мотор? Има си писти, където е разрешено да карат непълнолетни и без книжки!!! И как да си купи сам мотора? Да заработи като сводник ли? Друг е въпроса, ако кара по улиците, щото и такива "гъзарчета" се навъдиха.
По темата: И какво ти пука?
Хаха аз съм на 19 и още си нямам гадже :Д ти на 14 искаш.Брей леле днешните деца за какво мислятx спокойно има време и за това
Това ,че някакви смотаняци ти се подиграват изобщо не трябва да те притеснява , комплексари ще се срещаш през целия си живот и ако усетят ,че те нараняват ще те дразнят още повече , не им обръщай внимание .Те да не би да са много яки като излизат с мацки на 12-13 ? Ако не си намерил подходящо момиче , което да харесваш , не се насилвай да ходиш с някакви само за да престанат плоските шеги и подигравки на връстниците ти .
Кви са тея простотии![]()
Какво те е*е като ти се подиграват?! Не мога да ви разбера вас, момчетата.
това, че имате много момичета, не ви прави някви богове. Моя съвет е да престанеш да угаждаш на приятелите си и да си гледаш моторите там, пък те да ти се подиграват колкото си искат.
спокойно аз сум на 14 също и нямам гадже и всички покрай мен си имат и искат и на мен да ми намерят но аз не сум по тая част гадже за няколко дена....такаче спокойно ве някога ще си намериш подходящият човек
ПП. момиче съм![]()
mmm...