.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Спокойно досега мъжко внимание не ми е липсвало така че точно ти изостаналия недей да ми говориш . Ама то боли да те отрежат на ЛС .
    Е откъде е това мъжко внимание , като изключим дебелите немци работещи в корабостроителния завод , там където те повикваха да ти обарват космясълите мишници Нали каза че си дествена , демек не та е оправял българин, ами то и така ще си остане Освен ако не си смениш визията

Штт тихо нямаш право да ми говориш даже .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    И какво като нямаш гаджИ? Ще дойде и твоя ред. Аз на 14 годинки цъках по цял ден в дома CS… ^^
    Ти и сега си същия идиот
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Штт тихо нямаш право да ми говориш даже .
    И коя беше ти, че чак да не ти се говори?? Я се осъзнай малко бе смешко.

Голям фен Аватара на shaunaa
    недей да тръгваш с някой само защото другите ти се подиграват, че си сам тръгни с някой, когато наистина го желаеш
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ^ Евалата за мнението! Дано не е само заради форума...

Град
    Plovdiv
    Е аз като нямам и съм на 18 та какво ? Да не съм паднал да умирам ... На 18 съм и си ми е супер айляка ! То както казах свестни момичета почти не са останали ... Прави си кефа , играй си ЦС , УОУ , карай си колелото и не бери грижа ...

Мега фен Аватара на tori
    Купи си.

shaunaa а този дето го желаеш дали и той те желае викаш без значение.
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    К`во го заръфахте човека за тоя мотор? Има си писти, където е разрешено да карат непълнолетни и без книжки!!! И как да си купи сам мотора? Да заработи като сводник ли? Друг е въпроса, ако кара по улиците, щото и такива "гъзарчета" се навъдиха.
    По темата: И какво ти пука?

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    И какво като нямаш гаджИ? Ще дойде и твоя ред. Аз на 14 годинки цъках по цял ден в дома CS… ^^
    +1 пича е прав ... на 14 си и вече искаш гадже, за кво ти е :Д дори не знаеш колко проблеми могат да ти направят тези гаджета ;Д

Хаха аз съм на 19 и още си нямам гадже :Д ти на 14 искаш.Брей леле днешните деца за какво мислят x спокойно има време и за това

Повече от фен Аватара на analgin
    Това ,че някакви смотаняци ти се подиграват изобщо не трябва да те притеснява , комплексари ще се срещаш през целия си живот и ако усетят ,че те нараняват ще те дразнят още повече , не им обръщай внимание .Те да не би да са много яки като излизат с мацки на 12-13 ? Ако не си намерил подходящо момиче , което да харесваш , не се насилвай да ходиш с някакви само за да престанат плоските шеги и подигравки на връстниците ти .

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Кви са тея простотии
    Какво те е*е като ти се подиграват?! Не мога да ви разбера вас, момчетата.
    това, че имате много момичета, не ви прави някви богове. Моя съвет е да престанеш да угаждаш на приятелите си и да си гледаш моторите там, пък те да ти се подиграват колкото си искат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Кви са тея простотии
    Какво те е*е като ти се подиграват?! Не мога да ви разбера вас, момчетата.
    това, че имате много момичета, не ви прави някви богове. Моя съвет е да престанеш да угаждаш на приятелите си и да си гледаш моторите там, пък те да ти се подиграват колкото си искат.
    Мъжете всеки четвъртък се събираме в Долно Дедово, където се мерим колко жени имаме. Тоя с най-малко му режат достойнството. За вас е шега, ма за нас значи целия свят.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

спокойно аз сум на 14 също и нямам гадже и всички покрай мен си имат и искат и на мен да ми намерят но аз не сум по тая част гадже за няколко дена....такаче спокойно ве някога ще си намериш подходящият човек
    ПП. момиче съм
    mmm...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си