- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте толквоа надути (момичетата)
Като си имаш приятелка, к'во се занимаваш с други тогава? Че им се и ядосваш?
От къде знаеш, че нямам пари ? И на бас, че имам повече възможности от теб ? Аз не съм в чужбина да работя а просто живея тук и уча ?
БТВ не съм казвал, че момичетата не ме харесват (има ги и такива) Просто ти дадох пример, че дори и някое момиче да не те хареса ще се пробва...
що ли си знаех, че ще се хване точно в коментара на Котката... другите дори не ги е проумял...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Незаинтересовани и надути са съвсем различни понятия.
~
Защото манталитет им е по-различен. Кое ти е чудното? Тук всяка д*исла се мисли за великата, а когато си отворят устата говорят на ма и бе. Колкото по-голяма им е простотията, толкова по-велики са. Не върви да си скромна. Малко като ги поочука животът и си сядат на гъзовете. У нас само има подобна грандомания и изкривена ценностна система.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
По - добре човек да коментира това, за което е поне малко компетентен, отколкото да се изказва неподготвен, донякъде е прав.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Беден съм да... Нямам 2 лева и цял месец събирам за един хляб да си купя пък другото на аванта го карам... И квото искате си мислите.. Не знам LadyDi Как знаеш какво съм проумял и какво не ?
Относно наблюденията му, аз си правя извода, че в България е ходил главно по кандидат - кроасанки, но очаква държание като от висшето общество и в чужбина всичко му се струва рай, защото му обръщат фалшиво внимание. Бие ми на поекемон.
Или дори на форест гъмп.
Или обикновен отчаян чекиджия.
Да не изпадам в подробности.
Между другото, идва ми наум и въпроса в коя държава живее, защото в западна Европа жените знам, че режат не по - малко, може би в близкия изто, понеже там мъжете са с предимство и жените нямат много право да шават?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Именно, там жена може да изнасили мъж (и да му разбие устата, цитат от песен). Дори мога да твърдя от косвени наблюдения и много малко преки, че жените им са по - мъже от мъжете им.
Kой беше казал,че жените може ли да се гледат сами в днешно време?
Ами да .. можете.... , но в повечето случаи тогава живеете в мизерия .
Като се разхождам по улицата често се случва да бъда сгазен от жени с коли. Обаче тези жени шофират някакви супер скъпи коли . Въпросът е, благодарение на кои ги имат тези коли?
В 90% от връзките жените са зависими.
prosto_chovek Незнам в коя държава си мислиш, че живея обаче и ти не си на 6 със всички неща за това недей да говориш много ( не го казвам да се заяждам ! )
повечето да , така са , защото искат да видят дали всеки ще им се върже на игричките , проблема е че жените са доста първо сигнални и елементарни и всеки съобразителен мъжага може да забележи тия работи и да обърне игричката срещу тях , и вярвай ми , тогава им се присира , и се надъхват още повече с нескопосаните си опити да си върнат контрола и да се докажат![]()