- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте толквоа надути (момичетата)
Свръхдоза тестостерон и самочувствие долавям тук,а?
Според мен,имат коли,защото имат цици,а ти нямаш...завиждаш!
Жените са неспособни да имат собствени скъпи коли,ок.Но защо мъжете им ги подаряват?Та нали са толкоз начетени? Може би,защото не знаят как да ги задържат до себе си по друг начин и осъзнават,че това е единствената възможност те да стоят с кретени като теб,опа ТЯХ,обърках се,защото съм тъпа и имам цици.Нищо друго!
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Посочи един мой пример, свързан с пари, с изключение на този за жената с бмв - то, който пак не е свързан пряко с пари.
кви цици са ти в главата
Кви кретени балнуваш?
Въобще къде отиваш?
На жената само й кажи посока да върви ... та да не се загуби.
Мъжете им подаряват колите по простата причина ,че ги обичат. Тук тамо някое изключение. Но аз ако имам супер богатство мн ясно ,че ще го споделям с жена си...
В 21. век половете са равни и кой ще доминира във връзката е без значение. Щом жената го води за носа, то той й го е позволил. Ако се чувства кофти, сам да си оправя проблема. Никой не го е насилвал.
Никой не се опитва да злоупотребява с никого. Хора всякакви. Мн тесногръди изводи и възгледи имаш.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз лично никога не бих купил кола на женами без причина или пък ако това е единствения начин да остане с мен![]()
А какъв е проблема да й купиш, ако можеш да си го позволиш и ако сте стабилна двойка?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...8#post10683828
така?
-не си заслужава честитките тук, при положение, че темата е доста осрана от самото й начало и не отива в различна посока.
Последно редактирано от prosto_chovek : 05-03-2013 на 21:19