- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте толквоа надути (момичетата)
Моментът на изненадата![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Мноо яка тема. Изобилства
Към автора: мой ако ти имаш готино кръгличко стегнато дупе и плоско коремче и мека кожа с ефирни руси косъмчета и дълга коса почти до кръста и стегнати цицки като лисички и зелени оченца и всичкото това ти е природно дадено и не си пролял/а една капка пот във фитнеса или под операционната маса е НЯМА ЛИ ДА СЕ НАДУЕШ ПОНЕ МАЛКО БЕ ПИЧ ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Със сигуpност нямат по-голямо самочуствие от моето, поне при мен е покрито.
Последно редактирано от Muaythaifighter : 05-03-2013 на 23:32
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Добро утро, как сте днес?![]()
Надути и гледаме отвисоко, тиии?![]()
maDamn
Супер съм си аз. Вие какво си мислите, че аз не мога да гледам от високо?![]()
Аз пък не знам защо тукашните мъже си мислят, че жените са длъжни да им слугуват а те да ги командват . И когато някоя им тропне по масата я обявяват за надута .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-04-2013 на 10:20
аз тъкмо свърших с боядисването на яйцата![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не всички.
Аз на 8-ми декември станах свидетел на друго. Две компании в една хижа: едната е от София, другата - от околните градове. Момчетата от провинцията приготвят масата за купона, а мадамите пушат и се гласят. В нашата компания момичетата си разпределихме работата, като помагаха и момчетата. Тази разлика направи впечатление на всички.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Когато казвам на някого, че не е за мен, го казвам не за его бууст, а защото наистина оценявам че е така. Попадала съм на такива индивиди... Защо да ме е срам да отрежа някой неграмотен, например. Не съм длъжна да давам шансове и да пазя егото на всеки, който ми се изпречи на пътя. Когато не желая дори да говоря на някой, то си е просто защото си темерутствам.
![]()
докато оправям москвича (и комшийката)
Ти сериозно ли? Искаш някоя да излиза с теб дори ако не те харесва?Първоначално написано от Авторът
Естествено, че няма да отговоря на подобно малоумие като "здр", "здр, може ли да се запознаем". Знаеш ли колко такива са ми писали? МНОГО. Защо да им отговарям? С какво са ме заинтригували, прочела ли съм тяхно мнение, че да са ми интересни? След като не са ми интересни, няма да им отговоря. Точка.
За теб е гнила круша, за мен е липса на губене на време и класа. Гледни точки.
Въпрос на компания е, но и на човек. С бившия ходехме на палатки, била съм единствено момиче. Няколко момчета цепеха дърва, палеха огън и т.н., едното момче ми помагаше да режем мезета и салатки. Ходили сме и на вила, където момчетата пак вършеха някаква работа, аз и една девойка слагахме масата, една друга се оплакваше от махмурлук от предната вечер, чупеше китки и питаше дали имало сламка (?!).
Ако изляза в компания с приятели на моя сега, картинката ще е съвсем различна. Момчетата са доста по-малки и все още смятат, че момичетата са маминка номер 2, която трябва да сложи масата, да нареже салатата и да извика малкото момченце, когато всичко е готово.
Заключвам ви темата, хахахаха![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Опа, простатата! Ще хвърчи перушина!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Виж как замлъкнаха. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.