.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 190

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ospi
    Тва, че някой "мъже" ви слагат на пиедестала далеч не означава, че се отнася за всички. :P Вижте, не става дума да сте роби и да ни слугувате докато си бараме хуя и оправяме москвича и съседката, но в никакъв случай лично аз няма да се моля на някоя да ме избере и да я направя центъра на вселената си. Пък като можете да си се издържате и си живеете добре без мъже, правете си го. Никой не ви кара на цигански сборове да ви избират за булки на някой мангал.
    Последно редактирано от Ospi : 05-04-2013 на 17:35

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Тва, че някой "мъже" ви слагат на пиедестала далеч не означава, че се отнася за всички. :P Вижте, не става дума да сте роби и да ни слугувате докато си бараме хуя и оправяме москвича и съседката, но в никакъв случай лично аз няма да се моля на някоя да ме избере и да я направя центъра на вселената си. Пък като можете да си се издържате и си живеете добре без мъже, правете си го. Никой не ви кара на цигански сборове да ви избират за булки на някой мангал.
    +1 Точно , много момчета са си виновни за това положение
    -"Аз я обичам , аз не мога да живея без нея" някакви такива глупости са ми говорили
    И просто няма някои да им удари един як бой за да се осъзнаят и да не поставят конкретното момиче на пиедестал, сякаш тя е някакво "мистично създание" дошло да огрее тъмния му изпълнен с CS свят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си