- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте толквоа надути (момичетата)
Нека направим тази тема красива.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Както казах още в началото, че ако се закучи, както стана, ще я напълня с безсмислен офтопик, и ето.
За да не бъда обвинен в подстрекаване на масови безредици , както обикновено става , ще питам , може ли разрешение да всея смутТам където съм минал , там нормална дискусия не се е развила
Очаквам поне кредит затова че съм честен![]()
В това хубаво време намирам тези неща за красиви:
И преди женската аудитория да каже "простак", ще поздравя всички момичета, жени, девойки и останали същества от женски пол с песента по - долу:
![]()
+1 Точно , много момчета са си виновни за това положение
-"Аз я обичам , аз не мога да живея без нея" някакви такива глупости са ми говорили
И просто няма някои да им удари един як бой за да се осъзнаят и да не поставят конкретното момиче на пиедестал, сякаш тя е някакво "мистично създание" дошло да огрее тъмния му изпълнен с CS свят.
Еми жените кат нямате чувства
Не е така, аз примерно извирам от чувства и обичам всички.
Бан, защото "всяваш смут" и където си минал тема не се е развила нормално.
Не че някой те бие по главата да си признаваш и не че ако не си признаеш, то не се вижда.
И не, не се шегувам. Вземи се запри.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може да се вижда но да има съмнения , аз ги разсейвам с моята честност която се среща рядко , не е ли тъй![]()
Аз мога и да спра , но трябва да знам докъдеЩе бъдеш ли така любезна да ми начертаеш линийката
Примерно , по колко мнения на ден са ми разрешени , мога ли да изразявам свободно чувствата си или трябва първо да минат през одобрение през върховния съд
![]()
Мисля че е забавно , иначе ако не беше нямаше да има толкова много последстващи мнения , не мисля че е редно да бъдеш толкова сурова с "новака" , лейди Ди. Не сме ли над тия неща с "новият трябва да бъде респектиран"![]()
![]()
Не сме над тия неща. Поне аз
И стига си дрънкал глупости, за тва си имаме Кофата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Специално за всички, които са на линия в момента:
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Подмокрила се е вече for sure!
maDamn
Щом сте казали, че трябва да е на балкански ритми:
you are too sexyyy ladies
Знаете, че никога няма да има равенство между половете нали ? Винаги жените ще трябва да се доказват много повече и на тях ще се гледа с лека доза недоверие. Най-малкото жените раждат, а никой работодател например, не желае да губи време и средства в някой, който много скоро след това може да изчезне за 2г.
Относно надутите жени, много са ми забавни и няма да си кривя душата, че често се е случвало да се изгавря с някоя.
Темата е тотална боза станала иначе, чак се изненадвам модераторите спят ли или са станали прекалено мекушави.
E, то темата поначало не беше за надутите жени, а за тези, които просто подминават селските свалки на автора с грация и достойнство :д
добре лек , съгласих се с теб , наистина жените трябва да се доказват , С ВИЗИЯ и усмивкати с кво ше се докажеш
ще се бъхтиш 10 години за работно място , докато колежката ти ще намигне закачливо и ще налапа нещо евентуално и работата и е вързана в кърпа. а да , и всеки гледа като си наема момиче на пост че ше надуе корема.не всяка иска да има деца сеш ли се , лек
![]()
![]()