Здравейте.От 3 месеца имам връзка с момче от друг град.Аз ходя при него,той при мен и всичко е ок.Има проблем последните 2 пъти когато отидох при него.От компанията му има едно момиче,с което не спират да се закачат.Аз цяла седмица съм сибирала пари да отида да го видя,а той се занимава само с нея.Един път когато отидох ме целуна само когато ме посрещна.После отидохме у тях и компанията му беше там.Аз и той,разбира се,бяхме седнали заедно и това момиче се намести между нас под предтекст,че другите момчета я дразнели,а моят приятел бил единственият свестен...Много се ядосах,но нищо не казах.Горкото момиче се помисли за героиня и се напи много.Всички бяха пийнали,но тя не знаеше къде се намира.Приятелят ми цяла вече си говори с нея,гъделичкаха се,закачаха се,говориха си,а аз се чувствах толкова нелепо...Приятелите му ме гледаха със съжаление.По едно време го извика да отиде с нея до магазина(искаше специално той да отиде с нея).Той отказа,само като видя погледа ми.Добре мина-замина останахме само двамата.Почна да ми говори колко много ме обича,как искал да бъде с мен завинаги.После се запознах със сестра му,която ми каза,че той и е споделил,че има наистина сериозни намерения за мен.Тогава защо единственият ден,в който може да сме заедно ме игнорира,заради някаква загоряла малка "девойка",питам аз?Момичето е 5 години по-малко от него(тои е на 20,аз на 19).Следващият път решихме да излезем навън.Седнахме на 1 пейка само двамата и въпросното момиче дойде след 5 минути "случайно".Дойде до нас и пита приятеля ми "Свободно ли е?"(за място на пейката),той каза "да" и следващите и думи ме убиха - "е глупости ти си зает от нея(и сочи мен)"...Не се притеснява,че аз съм там,даже обратното-това чака.Така,въпроса ми е според вас той лъже ли ме,че ме обича(само за протокола-той беше първият от нас двамата,който каза "обичам те") или наистина ме обича,а с това момиче са само приятели и аз изопачавам случките.