Аз съм на 16 приятелката ми на 15 имаме същия проблем постоянно и казвам да каже простичко на майка си че просто си има приятел и че не е нещо тревожно но тя не ме слуша както и да е та моят съвет е просто спокойно да говориш с нея че това момче е свястно че може да му се има доверие и че не правите никакви нередни неща и ако не те разбере и кажи да се постави на твое място и я питай дали тя не е била тийнейджър (:
Като за начало кой говори за гаджета с майка си ? Да съгласна съм,че всъщност трябва,но някои неща могат да се премълчат.Няма как да не си помисли за ''онова нещо'' както го нарече.Просто не е трябвало да и казваш сега.Нямаше да лъжеш,само щеше да скриеш истината. Но в този случай ,че вече знае не мисля ,че трябва да допускаш разправии с нея заради едно момче.Да може и да го харесваш много,но майка ти винаги ти мисли доброто,тя е най-важната.Прибирай се по-рано ,говори с него ,а ако не те разбере-майната му. Просто не си струва всяка вечер да правите скандали за глупости.Или се примиряваш или много ще сбъркаш.