Имам връзка от 1 година с прекрасно момиче,прекарах най-романтичното и хубаво лято миналата година.Дойде есента тя започна училище беше абитуриентка ,като по чудо наблягаше доста на ученето и нямаше кой знае колко време за мен ,но все пак намираше ,аз се дипломирах лятото и не работех и имах доста свободно време,когато тя можеше винаги го прекарвах с нея,но и с приятелите си.Тя доста се дразнеше от това,че излизам постоянно ,че не съм й обръщал достатъчно внимание ,защо съм излизал с други момичета и т.н.Но това предполагам беше нормално ,никога не си бях помислял,че ще излезе нещо и след лятото,все пак и 2та работехме на морето и беше просто за лятото,.. Тя не беше от типа момичета със сериозни връзки,никога не беше имала,беше повече "party girl" ,но пък явно се влюби в мен и се промени.На бала й аз просто не бях в София ,на деня в който й беше бала ,трябваше да летя до Англия за 2 дни имах работа ,бившата ми приятелка или по точно бившата ми годеница беше влязла в болница не беше добре и аз естествено заминах и пропуснах бала на приятелката ми.И от тогава нещата се прецакаха доста,да разбирам ,че беше тъпо ,но това че веднага отидох при бившата си приятелка ,не означава ,че имам чувства към нея,а че просто сме много много близки,ние щяхме да се женим,живеехме заедно,тя беше до мен в много трудни моменти и сега тя имаше такъв и аз трябваше да бъда до нея.Е явно приятелката ми не го разбра така и леко се отдръпна от мен,започнахме да се караме доста тя се държеше хладно ,но продължавахме да бъдем заедно ,но се карахме страшно много.Обичах я правеше ме много щастлив,никога не си бях помислял за друга исках само нея,но тя ме нараняваше постоянно и аз просто се отчуждих ,сближих се неволно с друго момиче ,говорехме ,излизахме ,но нищо не бях направил ,бяхме просто приятели,тогава приятелката ми откачи започна да крещи да се караме и както крещеше ми каза "Изневерих ти ,преди няколко месеца" ,при което седях и не можех да взема решение и просто си тръгнах,не й се обадих повече и просто се разделихме не си казахме нищо.Последните й думи бяха "Изневерих ти,преди няколко месеца" ,а моите бяха "Добре" ,мина 1 месец от тогава,не сме се чували ,не сме се виждали ,не сме си писали ,разбрах от наши общи приятели в началото още ,че е съкрушена ,че страда ,че иска да сме отново заедно ,а на мен просто не ми пукаше.Днес я видях и просто стояхме на улицата и се гледахме ,не мърдахме ,никой не казваше нищо ,просто се приближавахме и застанахме на сантиметри ,тя ми се усмихна и аз й казах "Приеха ли те в Софийския?" и тя просто ме погледна и си отмина ,нищо не каза.. и сега съм объркан ,не ми пукаше ,докато не я видях отново .. бях щастлив с нея ,обичах я ..