.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Unhappy Имам сериозен проблем с момичетата .

Здравейте, на 14 години съм и имам сериозен проблем с момичетата :Х . Много съм срамежлив и не мога да си хвана гадже , аз си мисля че съм грозен и заради това не ме искат . Как да си хвана гадже
    Извинете за грешките но пиша от телефон . Благодаря !

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ще ти отговоря нещо, което може да ти помогне, само че преди това - когато аз пиша от телефон на български,п не допуксма грешки, така че не е оправдение.
    Еми - виждал съм много грозни пичове с ебаси яките гаджета, така че си помисли дали това е единственото, което жените гледат. Помисли си какво освен външността ги привлича. Отговори си на този въпрос и ще имаш прогрес.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Chacho
    Гледай да си поддържан, самостоятелен, да може да се разчита на теб, да си интелигентен, да си решителен, със самочувствие, с чувство за хумор, не се страхувай да казваш "не", имай собствено мнение, развивай се, успявай, занимавай се с различни неща, бъди практичен, съобразявай се с чуждите емоции и мисли, без да зависиш от тях, бъди добър човек, имай стабилни принципи за живота и бъди последователен. Ако се научиш и да улавяш възможностите си, да рискуваш и да опитваш след погромите отново, не само с жените, но въобще в живота, то тогава мацките сами ще дойдат при теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Гледай да си поддържан, самостоятелен, да може да се разчита на теб, да си интелигентен, да си решителен, със самочувствие, с чувство за хумор, не се страхувай да казваш "не", имай собствено мнение, развивай се, успявай, занимавай се с различни неща, бъди практичен, съобразявай се с чуждите емоции и мисли, без да зависиш от тях, бъди добър човек, имай стабилни принципи за живота и бъди последователен. Ако се научиш и да улавяш възможностите си, да рискуваш и да опитваш след погромите отново, не само с жените, но въобще в живота, то тогава мацките сами ще дойдат при теб.
    +
    Най-важното е самочувствие, естествено оправдано.

http://prikachi.com/images.php?images/458/6151458o.jpg Ето ме но не мисля ,че това е проблема и благодаря за съветите !

Цитирай Първоначално написано от Kamen1546 Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/458/6151458o.jpg Ето ме но не мисля ,че това е проблема и благодаря за съветите !
    Изглеждаш нормално. Сега се фокусирай върху другото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, на 14 си, не ти е толкова сериозен проблема. Щеше да е лошо, ако си на 20 и не можеш да си хванеш гадже. Нещо ме води към мисълта, че срамежливостта ти често те вкарва във френдзоната, така че гледай да не попадаш там. Малко по-отворено се дръж.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е, на 14 си, не ти е толкова сериозен проблема. Щеше да е лошо, ако си на 20 и не можеш да си хванеш гадже. Нещо ме води към мисълта, че срамежливостта ти често те вкарва във френдзоната, така че гледай да не попадаш там. Малко по-отворено се дръж.
    Повечето пъти там попадам !

Аз съм забелязал ,че повечето момичета харесват текива дето пият и пушат а мене тфа не ме кефи и за това сигурно съм смотан .

Не е за това, споко. Смотан си, щото си смотан.

Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    Не е за това, споко. Смотан си, щото си смотан.

Не те разбрах брат ???

Цитирай Първоначално написано от Kamen1546 Виж мнението
    Не те разбрах брат ???
    Дали ще пушиш и пиеш е без значение. И в двата случая можеш да си смотан.

Някой да го нахрани, мързи ме мен

Комплексарите не успяват в тоя живот. Без самочувствие си за никъде, е и с прекаленото самочувствие дразниш ама пак е по-добре от тва да си загубен комплексар. Тука в форума има доста примери, можеш да си вземеш поука и да избягваш да бъдеш такъв. Така, че за да те харесваш момичетата бъди малко по-надъхан и си вярвай тва, че са те отрязали две, три кифли да не ти пука изобщо, тегли им една майна и продължаваш напред.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Комплексарите не успяват в тоя живот.
    В такъв случай моят живот е парадокс ахауахуахауах

хахаха браво.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    хахаха браво.
    мерси

Събирай се с по-отворени пичаги и ще се оправиш . Ще ти се вдигне самочуствието , само гледай да не е прекалено

Цитирай Първоначално написано от Youth1912 Виж мнението
    Събирай се с по-отворени пичаги и ще се оправиш . Ще ти се вдигне самочуствието , само гледай да не е прекалено
    Добре бе, пичага, мерси, че ни светнА

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Изглеждаш си редовен, както ти казаха, концентрирай се върху другата част.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Smile

Познавам момчето..
    Нито е срамежлив нито нищо, даже има самочувствие без покритие.
    Проблема му е, че се прави на много великия а всъщност е пълно нищо.
    Не искам да го хейт-вам, но е точно така...
    Слага си половин тон гел на косата и тръгва с тежка стъпка.
    Преди беше много свястно момче а сега .......

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Всичко, което тоя пич ти каза е абсолютно вярно. Дигай самочувствието братле и се развивай.

redblackwhite
    Guest
    Пич стегни се и навън покажи се
    спри да си стоиш във вас и да цъкаш CS цял час.
    Момичетата ходят при красивите момчета
    не те обиждам брат, но приличаш ми на Шрек-а
    знам, че си го гледал недей да се криеш
    ще намериш моиче като нея, но тя от тебе ще се скрие
    Такъв е живота понякога е гадно
    поуката от Шрек знаеш я явно
    ми как да не я знаеш ти на него приличаш
    не мрънкай, не говори и недей да отричаш
    до тук приключвам с тези рими аз
    надявам се да си ме разбрал на добър час.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да, самочувствието е много важно. Би ли харесам момиче, което само ще се извинява и за най-малкото, и се чувства не на място ? Има разлика между срамежливост и самочувствие. Не си и закъснял. Тепърва ти престоят нещата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не си грозен. Или поне от снимката не си личи да си. Според мен проблема е в годините ти. Имам предвид - на 14 какви да ти налетят, ако не пикли дето днеска са на 1 акъл, утре на друг... Ти явно не си някое плейбойче, а търсиш нещо сериозно. Е, извинявай, че ще те разочаровам, ама връсничките ти, а и по-малките от тях, са си още лАпета. Няма шанс да стане нещо сериозно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си