.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Да скъсам ли с него ? ;с

Здравейте ! Вече два месеца и повече съм с момче с което се разбираме страхотно. Но напоследък започнахме да не си общуваме толкова.. Дори не се виждаме толкова често . Не знам за него, но моите чувства започнаха да изстиват ;х Той е страхотен и за това ме е страх да не избързам като скъсам с него , за да не съжалявам после .. Не веднъж ми се е случвало да скъсам с момче и после да съжалявам , защото започвам да го харесвам отново .. Дайте вашето мнение по въпроса , моля ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Така ви се пада. Чакайте, не коментирайте проблемите във връзката, късайте и ревете. Чудно ми е като паднете и си изпонажулите крака, оставяте ли го така да си тече кръв, да му се ядосвате, докато не го ампутирате накрая?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Вместо да взимаш прибързано решение,поговорете за този проблем.Ако не може да намерите причина и решение,то тогава това действие ще е неизбежно.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Съгласна съм с горните коментари. Поговорете за проблема първо, пък после, ако не намерите решение, тогава вече скъсай с него, щом не ти е добре.

Благодаря ви

Поговорете, намерете общи занимания, правете повече секс и нещата може и да се нормализират

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някога минавало ли ти е през ума, че трябва да поговориш с него за проблемите ви?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако не можете заедно да решите проблемите си, отговорът е ясен.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Пф. Ваще връзки и жълти стотинки не струват. Като ти е толкова акъла, аре, нали в края на краищата - ти после ще ревеш.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Така ви се пада. Чакайте, не коментирайте проблемите във връзката, късайте и ревете. Чудно ми е като паднете и си изпонажулите крака, оставяте ли го така да си тече кръв, да му се ядосвате, докато не го ампутирате накрая?
    Точно така.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    детска работа.. не че аз съм много голяма де,но като бях на 13/14 имаше една мода дето всеки имаше връзки за не повече от месец и постоянно си сменяха гаджетата и бройката беше поне 10,та и ти така.. при първата трудност късане,ясно ми е какви са ти ''чувствата'' и колко изобщо ги ''има'' че чак и ''изстиват'' ... тая уста не ви е само за ядене и орална любов

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си