- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да изпитваш чувства към едно момче?
Клима ланге пак ли се появи , кликачМоже би не си ме разбрал ма тва е нормално , ще ти обясня
Да предположим че имам приятелка , тя ще каже ако не спреш да биеш и отмъщаваш на хората ще те оставя ,и аз ще и кажа буна ноапта драгутаИли обратната ситуация ако искат да я рейпнат и са няколко тъпака , дори и с риск за живота ми ще нападна рязко с всички сили , няма да избягам както ти примерно , разбра ли хонда мен
![]()
Ето това е да не си оставиш принципите при двата случая , дано си разбрал тоя път , киликанзер
![]()
Най-много да ти се счупи ръката, от удара в черепа ми.. или докато бягаш да се пребиеш, падайки с преплетените ти от страх крака
Глей ся как ще го напраим , слушай внимателно и калкулирай , клима ланге , насранге , ташанге
Значи първо , издаде се мноо яко , демек че тиквата ти е по твърда и тъпа и от на Боко ТикватаОттам следва че аз ще използвам друга тактика , ще си щамповам лакътя и ще ти го засуча в слепоочието където е по меко , ще те жигосам с лакът така както в средновековието са жигосвали покварените
Така отстрани на кифоча ти ще пише "Няям пари за климатроник затва си купих вентилатор от всичко за левче , и съм голям паляк" и отдолу подпис Клима ланге насранге
И после като си тръгвам , ще ми се плеплетат краката от страх , и като понеча на падна ще падна надървен върху аверката ти , тя ще е легнала по гръб на асфалта и ще из-охка ето така Оооооох Ааааах Оооооох и ще си замрежи погледчето
Оттам нататък аз ще си тръгна с нея , а ти ще останеш маркиран , ясно ли е ся всичко , ЛЕК
Мухахаха
Надявам се да се изкефят форумците на маняшката история , която ще се разиграе между нас скоро
![]()
не мога да се меря с пулев , и затова ще се подхлъзна от страх както казах по-горе , този вариант идеално ме устройва , обичам да усетя мекота и топлина по ерогенните си зонися за боса не се имам за БОС , имам кинти за чорапи и обувки за разлика от теб
щом си изкефен да внасяш кучешки фъшкии в на мама леглото , няма проблем.ако имаш нужда от пари , ще ти намеря работа като за общак и ще си изкараш кинти за някой опърцан пантоф от времето на пражката пролет
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 12:14
Пак ли пари ми искаш?![]()
Нямах предвид горкичкия ти човек ( ужас, кой знае как ще го малтретираш милото детенце , не го знам как ще живее в мъки цял живот поробен и вечно в страх, със скрити надежди,които никога няма да му се сбъднат, а именно да успее да се отърве от теб дори с цената на животаа си , ужас).
Ами имах предвид - себе си. МУЦИ ПИС ПИС ПИС ПИСАНА
ох ммалеиииииииии КАкво го очаква горкия .... ПИРОГОВ ! :д
Последно редактирано от klimatronik : 05-08-2013 на 15:21