.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    при най малката опасност,или при най малкото удоволствие
    пхахаХуХаХИХахухЕхаХа

Цитирай Първоначално написано от djenebra Виж мнението
    Какво е да изпитваш чувства към едно момче? ..... доста съм объркана незнам как се чувствам дори и не знам дали изобщо имам чувства към него..... ?! бих искала да ми споделите какво е да имаш чувства какво испитваш какво става ... незнам доста съм объркана моля за съвет искам просто да разбера какво имам към него..... какво става когато имаш чувства към едно момче?
    извинявам се за гадния ми правопис.На 16 години съм
    от това ти мнение се разбира достатъчно ясно че имаш чувства към него

Цитирай Първоначално написано от CharovnikaOtOz Виж мнението
    от това ти мнение се разбира достатъчно ясно че имаш чувства към него
    дали;с веднъж ме целуна неочаквано и неможах да спя през ноща незнам защо;д

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    пхахаХуХаХИХахухЕхаХа
    Клима ланге пак ли се появи , кликач Може би не си ме разбрал ма тва е нормално , ще ти обясня

Да предположим че имам приятелка , тя ще каже ако не спреш да биеш и отмъщаваш на хората ще те оставя ,и аз ще и кажа буна ноапта драгута Или обратната ситуация ако искат да я рейпнат и са няколко тъпака , дори и с риск за живота ми ще нападна рязко с всички сили , няма да избягам както ти примерно , разбра ли хонда мен Ето това е да не си оставиш принципите при двата случая , дано си разбрал тоя път , киликанзер

дали;с веднъж ме целуна неочаквано и неможах да спя през ноща незнам защо;д
    е какво по-голямо доказателство искаш

Мега фен
    Клима ланге пак ли се появи , кликач Може би не си ме разбрал ма тва е нормално , ще ти обясня

Да предположим че имам приятелка , тя ще каже ако не спреш да биеш и отмъщаваш на хората ще те оставя ,и аз ще и кажа буна ноапта драгута Или обратната ситуация ако искат да я рейпнат и са няколко тъпака , дори и с риск за живота ми ще нападна рязко с всички сили , няма да избягам както ти примерно , разбра ли хонда мен Ето това е да не си оставиш принципите при двата случая , дано си разбрал тоя път , киликанзер
    ХуХИХахХАха
    Не се прави на хлопнат ,че да не те пльосна !
    Момичето какво ти беше писала уее , а ти какво я цитираш без дори да си разбрал къде се намираш.
    Нищо не можеш да проумееш моето дитенце.

ХуХИХахХАха
    Не се прави на хлопнат ,че да не те пльосна !
    Момичето какво ти беше писала уее , а ти какво я цитираш без дори да си разбрал къде се намираш.
    Нищо не можеш да проумееш моето дитенце.
    Пише за принципите и изневеряването им , бухъл Кой не е разбрал ся , а

Мега фен
    Пише за принципите и изневеряването им , бухъл Кой не е разбрал ся , а
    Пише, но ти се схващаш смисъла . Търси истината и чети между думите в изреченията, а не както правиш - сухо... във всяка буква се таи скрит символ.

Пише, но ти се схващаш смисъла . Търси истината и чети между думите в изреченията, а не както правиш - сухо... във всяка буква се таи скрит символ.
    А на кокалчетата на юмрука ми също се таи скрит символ. Като те изпукам в муцуната и ще ти отпечатам това въздесъщо послание , ще стои там напечатано и ще си го припомняш като се погледнеш в огледалото всяка сутрин , капиш Клима лангее

Мега фен
    Най-много да ти се счупи ръката, от удара в черепа ми.. или докато бягаш да се пребиеш, падайки с преплетените ти от страх крака

Най-много да ти се счупи ръката, от удара в черепа ми.. или докато бягаш да се пребиеш, падайки с преплетените ти от страх крака
    оф не пиши в темата ми! смешен си

Глей ся как ще го напраим , слушай внимателно и калкулирай , клима ланге , насранге , ташанге

Значи първо , издаде се мноо яко , демек че тиквата ти е по твърда и тъпа и от на Боко Тиквата Оттам следва че аз ще използвам друга тактика , ще си щамповам лакътя и ще ти го засуча в слепоочието където е по меко , ще те жигосам с лакът така както в средновековието са жигосвали покварените Така отстрани на кифоча ти ще пише "Няям пари за климатроник затва си купих вентилатор от всичко за левче , и съм голям паляк" и отдолу подпис Клима ланге насранге И после като си тръгвам , ще ми се плеплетат краката от страх , и като понеча на падна ще падна надървен върху аверката ти , тя ще е легнала по гръб на асфалта и ще из-охка ето така Оооооох Ааааах Оооооох и ще си замрежи погледчето Оттам нататък аз ще си тръгна с нея , а ти ще останеш маркиран , ясно ли е ся всичко , ЛЕК Мухахаха Надявам се да се изкефят форумците на маняшката история , която ще се разиграе между нас скоро

Мега фен
    Глей ся как ще го напраим , слушай внимателно и калкулирай , клима ланге , насранге , ташанге

Значи първо , издаде се мноо яко , демек че тиквата ти е по твърда и тъпа и от на Боко Тиквата Оттам следва че аз ще използвам друга тактика , ще си щамповам лакътя и ще ти го засуча в слепоочието където е по меко , ще те жигосам с лакът така както в средновековието са жигосвали покварените Така отстрани на кифоча ти ще пише "Няям пари за климатроник затва си купих вентилатор от всичко за левче , и съм голям паляк" и отдолу подпис Клима ланге насранге И после като си тръгвам , ще ми се плеплетат краката от страх , и като понеча на падна ще падна надървен върху аверката ти , тя ще е легнала по гръб на асфалта и ще из-охка ето така Оооооох Ааааах Оооооох и ще си замрежи погледчето Оттам нататък аз ще си тръгна с нея , а ти ще останеш маркиран , ясно ли е ся всичко , ЛЕК Мухахаха Надявам се да се изкефят форумците на маняшката история , която ще се разиграе между нас скоро
    Нямаш си работа май? От форомния мафиотски бос, ся се превърна във форумния ММА боец. дори Кубрат Пулев ти завижда

Мега фен
    оф не пиши в темата ми! смешен си
    какво има бре любов ?
    Искаш цунка ли? Стига, че ще заболееш от безсъние.
    Последно редактирано от klimatronik : 05-07-2013 на 12:02

Нямаш си работа май? От форомния мафиотски бос, ся се превърна във форумния ММА боец. дори Кубрат Пулев ти завижда
    не мога да се меря с пулев , и затова ще се подхлъзна от страх както казах по-горе , този вариант идеално ме устройва , обичам да усетя мекота и топлина по ерогенните си зони ся за боса не се имам за БОС , имам кинти за чорапи и обувки за разлика от теб щом си изкефен да внасяш кучешки фъшкии в на мама леглото , няма проблем.ако имаш нужда от пари , ще ти намеря работа като за общак и ще си изкараш кинти за някой опърцан пантоф от времето на пражката пролет
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 12:14

Мега фен
    Пак ли пари ми искаш?

какво има бре любов ?
    Искаш цунка ли? Стига, че ще заболееш от безсъние.
    то ти май не спиш винаги когато вляза в форума и си на линия... май си някакъв хейтър висящ по форумите бахти нещаснтника

Мега фен
    то ти май не спиш винаги когато вляза в форума и си на линия... май си някакъв хейтър висящ по форумите бахти нещаснтника
    яко филмираната ми любов :P
    Ще ти мине , спокойно, не те следя

яко филмираната ми любов :P
    Ще ти мине , спокойно, не те следя
    хаха точно днес бях с тва момче <3 , и само ми кажи кое е филмирано бе лайнар? аaй лапай

По голяма тъпотия не бях чувал от това с принципите.Този който си зарязва принципите при най малката опасност,или при най малкото удоволствие е абсолютен измекяр и не заслужава да живее.
    Ок.

Мега фен
    хаха точно днес бях с тва момче <3 , и само ми кажи кое е филмирано бе лайнар? аaй лапай
    Нямах предвид горкичкия ти човек ( ужас, кой знае как ще го малтретираш милото детенце , не го знам как ще живее в мъки цял живот поробен и вечно в страх, със скрити надежди,които никога няма да му се сбъднат, а именно да успее да се отърве от теб дори с цената на животаа си , ужас).
    Ами имах предвид - себе си. МУЦИ ПИС ПИС ПИС ПИСАНА

Нямах предвид горкичкия ти човек ( ужас, кой знае как ще го малтретираш милото детенце , не го знам как ще живее в мъки цял живот поробен и вечно в страх, със скрити надежди,които никога няма да му се сбъднат, а именно да успее да се отърве от теб дори с цената на животаа си , ужас).
    Ами имах предвид - себе си. МУЦИ ПИС ПИС ПИС ПИСАНА
    майкати ще еба смешнико прост махай са от темата ми че си жалък кой ще малтретирам какво говориш мале мале мнооого си зле изключително си злее ай махай се олигофрен

Мега фен
    ох ммалеиииииииии КАкво го очаква горкия .... ПИРОГОВ ! :д
    Последно редактирано от klimatronik : 05-08-2013 на 15:21

ох ммалеиииииииии КАкво го очаква горкия .... ПИРОГОВ ! :д
    пирогов на майкати путкатаа

Мега фен
    той вече е там..
    Аз казах ли ти да внимаваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми