.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    пхахаХуХаХИХахухЕхаХа
    Клима ланге пак ли се появи , кликач Може би не си ме разбрал ма тва е нормално , ще ти обясня

Да предположим че имам приятелка , тя ще каже ако не спреш да биеш и отмъщаваш на хората ще те оставя ,и аз ще и кажа буна ноапта драгута Или обратната ситуация ако искат да я рейпнат и са няколко тъпака , дори и с риск за живота ми ще нападна рязко с всички сили , няма да избягам както ти примерно , разбра ли хонда мен Ето това е да не си оставиш принципите при двата случая , дано си разбрал тоя път , киликанзер

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Клима ланге пак ли се появи , кликач Може би не си ме разбрал ма тва е нормално , ще ти обясня

Да предположим че имам приятелка , тя ще каже ако не спреш да биеш и отмъщаваш на хората ще те оставя ,и аз ще и кажа буна ноапта драгута Или обратната ситуация ако искат да я рейпнат и са няколко тъпака , дори и с риск за живота ми ще нападна рязко с всички сили , няма да избягам както ти примерно , разбра ли хонда мен Ето това е да не си оставиш принципите при двата случая , дано си разбрал тоя път , киликанзер
    ХуХИХахХАха
    Не се прави на хлопнат ,че да не те пльосна !
    Момичето какво ти беше писала уее , а ти какво я цитираш без дори да си разбрал къде се намираш.
    Нищо не можеш да проумееш моето дитенце.

ХуХИХахХАха
    Не се прави на хлопнат ,че да не те пльосна !
    Момичето какво ти беше писала уее , а ти какво я цитираш без дори да си разбрал къде се намираш.
    Нищо не можеш да проумееш моето дитенце.
    Пише за принципите и изневеряването им , бухъл Кой не е разбрал ся , а

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Пише за принципите и изневеряването им , бухъл Кой не е разбрал ся , а
    Пише, но ти се схващаш смисъла . Търси истината и чети между думите в изреченията, а не както правиш - сухо... във всяка буква се таи скрит символ.

Пише, но ти се схващаш смисъла . Търси истината и чети между думите в изреченията, а не както правиш - сухо... във всяка буква се таи скрит символ.
    А на кокалчетата на юмрука ми също се таи скрит символ. Като те изпукам в муцуната и ще ти отпечатам това въздесъщо послание , ще стои там напечатано и ще си го припомняш като се погледнеш в огледалото всяка сутрин , капиш Клима лангее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си