.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Мега фен Аватара на Mary_Jane_69

Хора, носещи липса на късмет.

Вярвате ли, че има хора, с които след като изградите някакви близки взаимоотношения, било то приятелски или любовни, ви носят нещастие? Сякаш нещо ви замъглява зрението, прекарвайки повечето от времето си с тях? И сякаш "случайно" тази връзка не сработва... според вас връща ли се всичко, което сте изгубили? Имам впредвид, те са копчето пауза, с което оставаш заклещен, докато де факто не разбереш какво те спира, в простичкия ти, но красив живот?

Мега фен
    а иначе мисля, че никой не ни е виновен за нещастията, камо ли някой човек като съм с него и да го обвинявам че ми носи нещастие..........
    Последно редактирано от defender : 04-19-2013 на 19:04

Идеята ми беше друга, създава ли се напрежение, върху силното фокусиране между две цели и дали след спирането вманиачеността на едната, другата възвръща статуса си, изгубен при сблъсъка от насочени мисли и енергия в две различни неща?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    ^2deep4me

Мега фен
    искаш да кажеш, че човекът когото обичаш се превръща в някакво ограничение за теб, като копчето пауза в живота ти.............. така ли.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    искаш да кажеш, че човекът когото обичаш се превръща в някакво ограничение за теб, като копчето пауза в живота ти.............. така ли.
    ноуп ноуп ноуп.

обсебваност на личността, мисълта ми е ..забелязвали ли сте, ако след като сте се обсебили тотално с нещо, след време да ви огрее в друга насока, отново от нещо, което е било далеч от "достигната цел"

Мега фен Аватара на RagioL
    Аз нося само добър късмет.

Не че се хваля просто споменавам!

Предпочитам кучета, предимно породите които наподобяват вълк.

стафорширдския териер е готин

Леко предубеден съм към породи идващи от острова.

симпатяга е

Ето и моите предложения - вълкашин, каракачанка, немска овчарка, хъски.

я направо си вземи един вълк....

Добра идея.
    Искам да си взема и един орел, тъй като не си падам по папагалите.

зоологическа градина

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Идеята ми беше друга, създава ли се напрежение, върху силното фокусиране между две цели и дали след спирането вманиачеността на едната, другата възвръща статуса си, изгубен при сблъсъка от насочени мисли и енергия в две различни неща?
    Може да се заслепиш в даден момент, само ако се изразяваш както в коментара си. Не само, че ползваш сложни думички, но и ги употребяваш неправилно, в опита си да обобщиш проблема.

Имаш две цели, стараеш се да постигнеш и двете. Ако се съсредоточиш много върху едната, оставяш другата на заден план. Питаш се дали като приключиш по един или друг начин с първата, втората ще носи същото значение като преди и ще ти стане отново приоритет? Няма такава взаимовръзка. След изминалото време втората цел й преопределяш значението, ако е нужно. Тоест, можеш да имаш различна гледна точка, можеш да имаш същата и значението й го определяш, както определяш на всяко друго нещо - мислейки според разбиранията си.

А късметът не мисля, че има нещо общо. Късмет е да се случи нещо, което те облагодетелства, при произволно развили се събития. Ако някакво събитие е било предвидимо следствие от друго (обективно предвидимо, а не предвидимо спрямо собствените ти знания) и ти донесе нещастие, това не е липса на късмет. Това е липса на добра преценка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

"Сложните неправилно употребени думи" хич не са си на мястото, поради факта, че нито думите са сложни, нито смисъла, нито мястото им. Не е лъжа,че е въпрос на разбиране, малко са хората, които са могли да разберат целия смисъл на темата ми, поради простия факт, че "разбирането" не се учи от някого, а се придобива. Сам си създателя, а не чирак на нечий чужд напълно различно-функциониращ ум.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    По-добре ще е да го обясниш с пример. Какво общо има фокусирането върху целите с хора от които си обсебена ? Или искаш да кажеш, че хора от които се обсебваш пречат на фокусирането върху целите ти ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Като краен атеист, дори не искам да се включвам в темата, макар че --
    постоянно ми обясняват, че нося късмет.

Миналата седмица в един бар спечелих на томбола новия албум на deep purple и го подарих на пазача, 1-2 дни преди това заведох 7 ученички на една конференция и на томболата 3 от тях спечелиха и 3те награди, дадоха ми под отговорност една малка организация и преди 2 седмици първите три места на едно състезание, което я касае, я взеха ученици в нея.

Това само в последните две седмици.

Хаххуха, любимият ми скорошен случай е, когато майка ми караше без никакви стопове и ни спряха 3 пъти КАТ и трите пъти ни пуснаха без да й искат пари И тя постоянно ми повтаря същото за късмета.

И сега чакам някой да канализира лоша енергия и да ме урочаса, бахти гадното.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^аре утре ела с мен да пусна тото

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Вярвате ли, че има хора, с които след като изградите някакви близки взаимоотношения, било то приятелски или любовни, ви носят нещастие? Сякаш нещо ви замъглява зрението, прекарвайки повечето от времето си с тях? И сякаш "случайно" тази връзка не сработва... според вас връща ли се всичко, което сте изгубили? Имам впредвид, те са копчето пауза, с което оставаш заклещен, докато де факто не разбереш какво те спира, в простичкия ти, но красив живот?
    Всичко се случва, та дори и това. Само че бих изключил свръхестествените сили и вселенските закони. Нормално е всеки човек да ни влияе по някакъв психологически начин, но в крайна сметка отговорността за действията ни е най-добре да си я носим сами. Ако станем с гъза нагоре и това ни попречи да видим през прозореца че вали, тогава това че не сме си взели чадъра не означава непременно, че дъжда е лошо нещо

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Като краен атеист, дори не искам да се включвам в темата, макар че --
    постоянно ми обясняват, че нося късмет.

Миналата седмица в един бар спечелих на томбола новия албум на deep purple и го подарих на пазача, 1-2 дни преди това заведох 7 ученички на една конференция и на томболата 3 от тях спечелиха и 3те награди, дадоха ми под отговорност една малка организация и преди 2 седмици първите три места на едно състезание, което я касае, я взеха ученици в нея.

Това само в последните две седмици.

Хаххуха, любимият ми скорошен случай е, когато майка ми караше без никакви стопове и ни спряха 3 пъти КАТ и трите пъти ни пуснаха без да й искат пари И тя постоянно ми повтаря същото за късмета.

И сега чакам някой да канализира лоша енергия и да ме урочаса, бахти гадното.
    Хамучу уруги дундуру мундуро *хвърля котешка опашка в казана*

Готова си ;d

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Хамучу уруги дундуру мундуро *хвърля котешка опашка в казана*

Готова си ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си