- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против секса по приятелски
Аз съм против. Често се случва чувствата от едната страна да станат повече от приятелски..![]()
Believe in yourself.
Тука сте бахти примерните , всеки се изказа като света вода ненапита и девици![]()
Абе, пичове, като от едната страна се появят чувства, просто отрязвате човека така, както отрязвате някой, който ви се е лепнал и грам не харесвате. Въобще не е причина да се пазите от такива връзки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нито съм ЗА, нито ПРОТИВ.
Всеки сам за себе си решава.
Лично смятам, че никога не бих правила подобен тип секс, но никога не казвай никога.![]()
Ей, цървул, престани да се държиш така надменно, смешник, струваш 50 стотинки.
За но при условие, че сексът си е само секс а не непременно обвързване. Просто взаимно удоволствие.
Бих казала ЗА, но до сега не ми се е получило да бъда просто приятелка на някой, стават филми винаги, а и си преебах две (уж) стабилни приятелства заради това.
Ако сте наясно и всичко е окей между двамата, да, друг е въпросът, че този приятелски секс често води до нещо.
Нз...преди бях против сега не съм.....От време на време няма нищо лошо, но без връзка.