- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Доволни ли сте от партньора си?
Да
Не
Доволни ли сте от парньора си?
Естествено, че съм доволна. Иначе нямаше да съм с него.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всеки е добър в нещо.![]()
Да,по-конкретен трябваше да е въпросът![]()
Повече от доволна! Идеално ми е!
maDamn
Какво значи 'доволни ли сте?'? Това да не е шампоан?
Аз пък ще кажа (понеже от въпроса не става ясно дали е на сексуално ниво), че има неща, които ме дразнят, но не до толкова, че да са проблем и едва ли не да не мога да го дишам (все пак си е мойто момче). Както и 100% има неща у мен, които го дразнят или не му харесват (някои ги знам), но това е. Той си е моето момче въпреки нещата, от които 'не съм доволна' и не ми пречат да ми е щастливичко с него.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ъм, в раздел секс...за какво да иде реч?!
В сексуално отношение нямам оплаквания...че всеки с има кусури - така е, но те не ми бъркат в сексуалните отношения с него.
maDamn
Г/д, но с времето става по-добре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
крайни изказвания крайни , тука всички госпожици гласуват с "идеално доволни" само и само да не им се смеят
или пък се замозаблуждават....докато не пробват нещо ново и не извъртят рязко мнение , няма проблем , при всеки идва просветлението .....някога![]()
Винаги и във всяко отношение има трески за дялане, но смятам, че е напълно в реда на нещата.
Не.
Най-доволната съм, най-добрия е прави най-якия секс и е с най-големия...с толко некъдърници съм се занимавала, че ми се яви като някакво чудо. Да е жив и здрав!!!! Обичам го..
Винаги може да намериш по-голям,но трябва да се потрудиш още..Между другото като му е толкова голям,путката ти не изпитва ли затруднения при поемането му?Или е широка достатъчно..?
Последно редактирано от Duhast : 05-02-2013 на 11:18
По-голям не ми трябва, ще ми дойде вече в повече.![]()