- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Христос воскресе
Аллах е велик!
Аллах е единствения истински бог на тази планета!
Всички други, които не вярват, ще бъдат заличени!
Кур за възкръстналото зомби!
Кур за вас!
Кур за Хесус!
Кур за великден!
стига срахте бе, неверници
Воистина Воскресе !![]()
пфффф супер прости същества сте,то бива бива,ама това вашето клони към психично отклонение
к'ур за тебе, що не ги приказваш тия неща на по-възрастните от родата ти, които съм почти 100%, че са вярващи, както са повечето възрастни хора в провинцията, ами се правиш оборотен?
и аз примерно не съм особено вярващ, нито съм краен атеист, ама е въпрос на възпитание и култура да (не) налагаш собственото си мнение, особено неаргументирано и да уважаваш чуждото мнение.
аз примерно мисля, че си ретард и дебил, ама да си ме чул да ти го казвам?
Добре де, извинявайте вярващите в Христос!
Преувеличих...
Психопате, не е нужно да ми го казваш какво мислиш за мен, аз си го знам и без да ми го казваш.
П.П. И аз съм християнин, и аз съм имал кръщене и т.н. просто не вярвам в тези глупости за прераждането, бог и т.н. И се дразня когато тръгнат всички да ми повтарят "Христос Воскресе" като роботи, нищо, че голяма част от хората които ми го казват, също не вярват в тези глупости...![]()
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 05-05-2013 на 02:46
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Някои разграничават, други сплотяват.
Замисли се какво е крепяло българския дух през турско робство. Колкото и да са били рушени църквите. За мен християнството не разграничава хората, както и няма нищо против никоя друга религия. За разлика от исляма и юдаизма..Особено второто (за справка: http://nikolaijambol.blogspot.com/20...g-post_02.html )
Религии, които учат на любов към ближния, които осъждат убийствата и лъжите..те не могат да разграничават и пречат на хората.
какво общо има тоя народ с митологическите басни на един съвсееем друг и далечен народ? Защо някакъв си чужд бог, който обещал на Мойсей да покровителства неговия народ, ще помага на твоя?
Коментар от един сайт.
n00bs
В интерес на истината във филма Зетгейст ( в който смятам, че освен много истини. има и много лъжи) говорят за това, че Бога на всеки древен народ, е роден на една и съща дата, от една девица и т.н.. Общо взето става въпрос за 1 човек, но при всяка религия е интерпретирано различно.
Между другото преди няколко дни четох една книжка, в която става въпрос и за български владетел, син на Бог, преди много много години..На име Колад. За това празника за нас е Коледа, а имаме песничка "Коладе,Коладе..."
Въпроса за религиите е твърде сложен и никога няма да се обясни. До тогава може само да се въртят митове и тук-таме факти.
религиите са за слабите, които вечно търсят я опование, я опрощение.
Мачок, ти ли я сътвори тая магия,бе,всевишний! Викам си нямам спомен да съм правила темаСклерозата ме е затресла.
Иначе, кръстена съм,християнка съм, празника го "празнувам" силно казано, по-скоро го почитам, защото го разбирам. Парадоксално е,че не вярвам в свръхестествените истории за християнството, но този празник е нещо,което е останало в културата ни и не мога да го пренебрегна.
Магьосникът от Оз е жалко дилетантче в сравнение с необятните ми възможности!
a3
Последно редактирано от machoka : 05-05-2013 на 07:15
maDamn
Кво се случва тук хД
Always wanna play but never wanna loose
То проблема не е толкова във вярващите, а в хората, които се сещат, че са християни и отиват на църква за пръв и последен път в годината. Баси жалката картинка.
Е друго си е да пукаме ракия с яйца на обяд и да обесняваме какви сме вярващи на другите. А най - важното което ни се е случило през деня да е преяждането.
n00bs
Всички тук сте религиозни?
Колко мило.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ами помагай, ще те аплодираме. няма нужда да се оправдаваш с религия. това е въпрос на светоусещане и хиляда други работи.
Аз пък не намирам смисъла в ходенето на църква. Когато ми се е случвало да влизам винаги съм се питала 'Какво правя тук и защо го правя?'
Когато съм палела свещ, никога не ми е носело нещо това.. Просто механично действие. Все едно да си запаля свещ вкъщи, когато ми спре тока.
И какво като ходиш на големите празници? Защо го правиш? Защото така е прието, или защото изпитваш нужда?
Защо мислиш, че хората боядисват яйца? И те не знаят. Просто за забавление. И защото така е прието от много време на сам.
И т.н. и т.н..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
като не знаеш защо го правиш ,защо изобщо влизаш и палиш ?! ми недей бе,никой не те е задърпал за ушите
ходя щото съм кръстена,християнка съм все пак,защото така са ме учили и щото малко или много това е една положителна енергия ( никой не ходи на църква,за да се помоли някой да умре - примерно) и щото няма нищо лошо в това и не е нужно да изпиташ нужда,че да отидеш... а и примерно като ми се е налагало да пътувам дълги разстояния съм си носела иконка в себе си ( в което пак не виждам нищо лошо)
за яйцата - да,щото е така от край време,а аз за удоволствие ( понеже обичам да рисувам)
това, че си кръстена не те прави христянин, звучиш като майка ми
n00bs