.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

На днешно време е някакво зубърско да си вярващ и не се учудвам, че повечето тук споделят, че не са християни. Ок, решили сте да сте от готините, за който това са глупости, но защо е нужно точно тук да обиждате Христос, да слагате етикети на християните и да обяснявате, защо не вярвате? Не е това темата според мен .. вместо да отговорите на пожеланието и да пожелаете нещо за празника, вие пишете ,,кур за Христос,, .... каква е целта ви да привлечете внимание? (може, би защото нямате с какво друго). И никой не ви кара като не сте вярващи дори да пишете тук... темата е Христос воскресе а, не вярвате ли и защо не вярвате :/

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от scioquoniamsuccedere Виж мнението
    На днешно време е някакво зубърско да си вярващ и не се учудвам, че повечето тук споделят, че не са християни. Ок, решили сте да сте от готините, за който това са глупости, но защо е нужно точно тук да обиждате Христос, да слагате етикети на християните и да обяснявате, защо не вярвате? Не е това темата според мен .. вместо да отговорите на пожеланието и да пожелаете нещо за празника, вие пишете ,,кур за Христос,, .... каква е целта ви да привлечете внимание? (може, би защото нямате с какво друго). И никой не ви кара като не сте вярващи дори да пишете тук... темата е Христос воскресе а, не вярвате ли и защо не вярвате :/
    Това с обидата и кур и т.н несъмнено е селско , но пък защо сложи всички невярващи под общ знаменател Не се определям като зубър нито като пубер . За мен християнството и другите религии са промивка на мозъка и не помагат с нищо добро на света , освен това да откланят вниманието и енергията на хората от ВАЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ В ЖИВОТА. Знаеш ли колко вярващи умират всеки ден Къде е господ да ги спаси Невинни деца , които не са видяли нищо от живота Милиони изгорели души , цивилни ,загинали по най мъчителният начин през втората световна и всички последвали войни , къде е бил господ Вземал си е душ ли

Не си ме разбрал, имах предвид, че невярващите определят тези които вярват като зубъри, задръстени и тнт.. иначе за другите неща си прав, не мога да споря, но тези които не вярват като толкова искат да го докажат, обяснят и да се похвалят с това не мисля, че е тук мястото това исках да кажа с поста си

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от scioquoniamsuccedere Виж мнението
    Не си ме разбрал, имах предвид, че невярващите определят тези които вярват като зубъри, задръстени и тнт.. иначе за другите неща си прав, не мога да споря, но тези които не вярват като толкова искат да го докажат, обяснят и да се похвалят с това не мисля, че е тук мястото това исках да кажа с поста си
    Разбрано Всеки има право на избор , всеки е различен , стига да не си го натякваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си