.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Не си ме разбрал, имах предвид, че невярващите определят тези които вярват като зубъри, задръстени и тнт.. иначе за другите неща си прав, не мога да споря, но тези които не вярват като толкова искат да го докажат, обяснят и да се похвалят с това не мисля, че е тук мястото това исках да кажа с поста си

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от scioquoniamsuccedere Виж мнението
    Не си ме разбрал, имах предвид, че невярващите определят тези които вярват като зубъри, задръстени и тнт.. иначе за другите неща си прав, не мога да споря, но тези които не вярват като толкова искат да го докажат, обяснят и да се похвалят с това не мисля, че е тук мястото това исках да кажа с поста си
    Разбрано Всеки има право на избор , всеки е различен , стига да не си го натякваме

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    КУР за Христос!
    Защо демонстрараш излишна простащина? Гледала съм отговорите ти и не изглеждаш толкова прост,но явно съм грешала Не виждам смисъла да си налагаш мнението по такъв начин.
    По темата :
    Воистина Воскресе! Дано тази година да е много по добра за всичко от миналата и да имаме много хубави мигове Но най-важното и да сме живи и здрави.

Извиних се вече, признавам, прекалих с простащината.
    Извинявайте отново!
    Просто понякога ме избива на простотия...
    Не го приемайте толкова навътре, вярвайте щом искате, така както аз вярвам в съществуването на живот и извън нашата планета, някои не вярват...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз също вярвам и съм сигурна в това, Кольо..Но това не ми пречи на другото.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ама то това е 100% сигурно за мен. Защото ако приемем, че вселената е безкрайна, а тя е. Е невъзможно ние да сме единствената населена планета.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си