- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно чукането..С кои е най-хубаво?
Аз ли?
Не съм го правила с чужденец, нито с представител на друга раса.
Не знам дали е старомодно мислене, но идеята изобщо не ме привлича, бих казала дори, че леко ме отвращава.
В момента галя козичката и си мисля за Вас.
Нямам търпение да дойде момента в който ще мога да ви видя в баба ми!
Само, когато си помисля за Вас, Духаст, през тялото ми преминава електричество, особено силно изразено в гениталиите.Сега милвам тези на козичката...Ще ми се да бяхте до мен, за да можем да го правим заедно!
Вечно твоя
Вечно мой
Вечно наше
A.A.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
с РОМИ???? само-мазо с горелка бих правил.
И аз искам да се видя в баба ви,целия,а също в теб,държа на вас много!А как се казва козичката,миличката...?Слън е,хубаво е от време на време да бъркаш в контактчето,полезно е за гениталчето,да става още по-стройно и вкусно!Но,мила,нека да не сме на 'ВИ',все пак ще правим любов скоро. ()
Поздрав за всички влюбени,и най-вече за моите два 'анжели',и...!Обичам ви!
http://www.youtube.com/watch?v=WGLJKWTGpZ0
Ще си умрете с назадничевия начин на мислене. Тъпи расисти. Аз искам да пробвам от всичко - циганки, западно-европейки, арабки, негърки, азиатки. Не съм расист и никога няма да бъда. Никога не бих дискриминирал другите раси, въпреки че бих предпочел жената, следователно и децата да са си от мойта бела раса. Това ми е единственото предпочитание, но ако се влюбя в негърка, циганка или арабка, здраве да е. И да имам малко по-черни деца не е болка за умиране, стига майката да е красива и следователно децата да са като нея хубави.
Какво стана с това чукане,'Енджъл'?!Ти да не ми изневеряваш?Внимавай да не те изненадам в обора!Иначе как си?Чакаш ли ме?Потдържаш ли се?За профилактика знаеш- пускаш ток на путката-за по-стройна форма.А как е баба ти,милата?Как искам сега да съм при вас...и да си играем заедно!![]()
Какво лошо има в това една баба да духа и гълта?Та това са протеини,за нея е полезно това...
Китайките, Азиатките и Японките са най-тясни май ?![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
Само не разбирам защо нещо трябва да е различно?
Като действията и самият полов акт се развиват по един и същ начин, не вярвам да има някаква промяна.
Откъде се сещате за такива въпроси, иначе?
Оправи си първо правописа селяндурски!Иначе да ти кажа,не е нужно да го опитвам,за да зная,то се знае от обща култура,нищо чудно,че ти не знаеш...малък пикльо!И имаш грешен подход към нещата..по твоята логика предполагам си опитвал и от лайното си,сигурно знаеш как е на вкус,ще споделиш ли??
![]()
Ахахаха, тази нощ спах с румънец, беше весело.
По-скоро не бях спала с такъв тип човек досега.
Цяла вечер не бяхме спряли да си приказваме ( до 3-4ч.), и езиковата бариера почти не се усещаше.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е, ще ме прощавате, ама българите, точно, сме най-толерантни в расово отношение! Т'ва да бяхме нормални хора, до сега ромите щяха да са в червената книга, а оцелелите да са еволюирали до нормални хора, които са полезни за себеси и обществото. Немците и французите са си решли проблема още кога е било време и сега лесно дават акъли. Иначе нямам нищо против негрите и азиатците, особено когато си стоят съответно в Африка и Азия.