Цитирай Първоначално написано от namelessuser Виж мнението
Смешно/тъпо ли е да искам първата ми целувка да бъде с първата ми сериозна приятелка? На 16 съм 9 клас, не малко момичета ми казват, че съм готин и че се обличам много хубаво. Мисля, че е вече време да направя нещо по въпроса, защото като се замисля :/ станах на 16 и още не съм се целувал? А съм се забивал със супер готините момичета ама аз тъпака ... се чудя дали да им кажа истината защото се страхувам да не ми се изсмеят в лицето заради тая глупост? A колкото повече отлагам толкова по голям ставам и шанса да се случи това което мисля нараства все повече и повече ... заради такива тъпи коври който не оценяват точно тия неща. btw Преди няколко месеца си пишех с 1 момиче нещата вървяха повече от добре, но в крайна сметка нищо не се случи щото съм смотан и сега не мога да си го простя това, че си пропилях шанса ако въобще е имало такъв. Съжалявам ако съм допуснал някакви грешки.
За смешно и тъпо не знам, ама със сигурност с тая нагласа нямаш особено голям шанс някога да си харесван, търсен, желан; след известно време ще се питаш какво не ти е наред и никога няма да си в хармония със себе си.
Пък и нека ти кажа нещо - желанието ти е абсолютно неприложимо. Една приятелка става сериозна след известно време във връзката, тя няма как да бъде определяна като "сериозна" от самото начало. Какво планираш? Да чакаш няколко месеца докато стане сериозна и през това време да не се целуваш? Смешно е, да.