.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Лека му пръст!....

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Направо не мога да повярвам. Преди около месец гостуваше в Стани богат и сега е ..мъртъв. Ех какви изненади ни поднася живота
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Да е жив и здрав, ще нахрани някой друг червей и всички ще го забравят до месец.
    Голямата трагедия, хората умират, изненада.
    По тая логика 'що не правим национален траур за тва че е умряла баба Пена от горния етаж или дедо Ставри от Лесичери? Тъпо стадо сте.
    Амин.
    Изключително грозно.
    Да, по дяволите. Постоянно умират хора. И да, за Чочо Попйорданов ще се сетят много повече хора от тези за баба Пена, именно защото се води, че е постигнал нещо. И какво е постигнал повече от нея, нали и той е мъртъв, и той е там, където е тя? И всички са хора, нали? Ами, тогава защо пишат за него, а не за баба Пена? Е, ебати тъпото, а?
    Много грозно, наистина.
    Известен, неизвестен, пиян, левичар, с 3 крака. Какво значение има, супер тъпо се изрази - за мъртвите или добро, или нищо.
    Да почива в мир.
    Последно редактирано от Pedigree : 05-05-2013 на 21:54

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Гледах снимки на мястото, където е паднал. Много странно е да се получи падане на глава. В смисъл, ако човек се движи назад и изведнъж земята под него изчезне, най-често падаш по задник или в най-лошия случай - по гръб. За да паднеш по глава, по-скоро си мисля, че е изгубил равновесие преди самия ръб и при падането не е имало къде да се подпре, от там - на глава. Травмите са много сериозни...
    Тва офтопик.

Някакво супер криво ми стана. Дето каза някой - преди месец го гледах в Стани богат и си изглеждаше доста добре. И като се има предвид колко чудесни българи си отидоха през последните 1-2 години, да загубим още едно такова лице и то при толкова нелеп инцидент, е много... абе де да знам... гадно.

Да почива в мир.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Някакво супер криво ми стана. Дето каза някой - преди месец го гледах в Стани богат и си изглеждаше доста добре. И като се има предвид колко чудесни българи си отидоха през последните 1-2 години, да загубим още едно такова лице и то при толкова нелеп инцидент, е много... абе де да знам... гадно.
    Описа аз как се чувствах при новината и какви мисли ми минаваха през главата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Описа аз как се чувствах при новината и какви мисли ми минаваха през главата.
    Това е щото се обичаме
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Въпреки че не намирам време за теб...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Никога няма да бъдеш забравен.. Ще те помним с това което остави след себе си.. И с това което казваше.. Животът е едно дълго и красиво изречение с много правописни грешки.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Поклон!

А вие вземете се стегнете, не се правете на готини, щото не сте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си