комуникирате с приятели примерно, имате ли някакви особени жестове или държание?
Аз ръкомахам като диригент, говоря и с ръце..А когато се карам или давам акъл на някой, или се оплаквам от някой, говоря и си потупвам по масата или крака..Всички много се забавляват с мен, когато изпадна в дълбоки размисли.![]()
Последно редактирано от LovEsIckk : 05-05-2013 на 10:08
Квото дойде, сигурно ,ако се погледна отстрани ще забележа,ама иначе...играя си с ноктите на ръцете ми понякога.
maDamn
ако ти е писнало да говориш, дай да ти запушим устата.Моята патка ще е достатъчна.
псувам ги като лайнари, тва заслужават
Псуваш ти..
Сядаш с приятели някъде и почваш да ги нареждаш ли?
"Аре е пеерас, дай бирата насам"
"Макетишейба, де се губи толкова време ве"
"Много си тъп ве"
етц
Всички така си говорим.![]()
naoh na мене някое аверче ако ми говори така, такива шамари ще му бия че няма да разбере кога съм почнал.
Не. Гледам да не жестикулирам много, щото една колежка сумати прякори си издейства с това![]()
Имам навика да се плесна по бедрото и да отзвучави смешно. Когато махам с ръце, най-много да фрасна събеседника си или този до мен. Ако ме вълнува темата, говоря все по-бързо и по-бързо, и подскачам като заек.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Повечето, с които се познаваме винаги ми помнят усмивката и ми обясняват колко съм усмихната.
Мисля, че имам навика да се усмихвам на хората постоянно, когато им говоря нещо.![]()
Често създавам нови думички от две нормални, защото просто имам да кажа твърде много неща, по едно и също време.
Сама на себе си се дразня, че го правя, но.. но пък е забавно ;д
Отделно, докато говоря с някой, трябва да има физически контакт. Забелязала съм, че ако не бутна човека отсреща поне веднъж, дали ще го потупам по рамото, ще го сръчкам или гъделичкам, няма да съм аз.
Има и още, но ме мързи да пиша![]()
*сън*