- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовен триъгълник...Помощ
Здравейте. Аз съм Алекс. Ситуацията при мен се получи много гадно. Значи става въпрос за две момчета. Едното е на моята възраст, другото е две години по-голямо.Момчето на моята възраст е Иво, а по-голямото Мартин. С Иво ходя от месец. Но веднъж се бяхме скарали нещо и цял ден го нямаше. Аз прекарах деня си със Мартин. Цял ден беше много забавно и най-накрая той ме целуна. Аз отначало не му отвърнах, защото БЯХ вярна на Иво. Но той ми каза, че Иво си има приятелка отдавна. Проблема е че изпитвам чувства и към двамата. Те знаят един за друг. А най-важния факт и кулминацията на всичко е че те са БРАТЯ. И това усложнява ситуацията повече. Иво разбра че съм се натискала с Мартин...Реакцията му не беше нищо особено, просто го прие...С Мартин пак излязохме. Тогава пак всичко се повтори. Натискахме се... Изпитвам по-силни чувства към Мартин и това съм го осъзнала отдавна. С Мартин си говорихме и му обясних че ми е гадно така да постъпвам, да се натискам и с двамата, а в крайна сметка пак нищо не се получава. Той ми каза да избирам. Аз още тогава си знаех че избирам него, защото както споменах имам по-големи чувства към него. Но проблем за мен е какво да кажа на Иво. Как да го погледна, и как да му обясня че избирам брат му. Супер ми е гадно и неловко и не знам какво да правя. Ако има тук някого, на когото му се е случвало да сподели. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя и какво да кажа на Иво...
Последно редактирано от aleksandra74 : 05-05-2013 на 16:41
Готова си да бъдеш с човек, който забива нож в гърба на брат си? Щом е готов да предаде семейството си за едната путка не си представям какво ще е отношението му към теб, ако водите връзка.
Разбира се - те са братя, няма да се скарат заради някаква курва.
Хаха, ти си с Иво, но Мартин те кара да избираш...хахаха
Иво го боли фара за теб....Както и Мартин. Каквото и да направиш пак и двамата биха се натискали с теб...искат едно нещо от теб, все пак.![]()
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Избери този, който искаш, щото няма такова животно "обичам ги и двамата". ТО ПО-СКОРО обичаш това, че те ласкаят, изигравайки те гадно.
Не мога да повярвам, че ти се вързаха 3ма човека. Това че са братя беше написано доста яко, почти като роман е.
^ Арна снимка бате.
Schhh! Hear the silence...
Дали не смени само еислото след името се чудя.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."