- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вие мечтаете ли за слава ?
Това вече е друго нещо - Съгласен съм с това, че в никакъв случай не трябва да ставаш лесна плячка за този и онзи, показвайки страх - истинският мъж е уверен, гледа хората в очите и притежава смелост и борбеност. Това е причина за добра слава. Лоша слава става, когато втълпяваш тези си свои качества на всеки чрез насилие или мачкане с цел издигане в очите на другите. Това казвам.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
най-добре си е да си си богат и неизвестен. Славата няма да ми понесе поне на мен![]()
^ да.
Много пари и малка известност. Искам. Искам. Искам.
добре ве лек , закво заблуждаваш хората сянали на мен ми каза на лично че си фен на тестяното не на плодовете , демек падаш си го ИТАЛЯНЕЦ , нали оттам идва КОРЛЕОНЕ БУЕСА , ето вързва са ве лек
нали ми каза че обичаш там на село да ръгаш на бабите козунакакажи им го , аз ща подкрепя , няма да са смея обещавам !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-05-2013 на 21:55
Мани козунака, мен ми се доядоха сливи, така като ги гледам на снимката горе..
къде ти отиде хъса изведнъжпочна да пускаш по 1-2 думи
ако тряя да съм честен ме разочароваш , свикнал съм да ми се отвръща агресивно , а не като меко като теб , мек лек мек лек
![]()
добре , обещавам да не те бия на сбирката , става ли да си ми приятел и да си лафимето заявявам го пред всички , аз не лъжа
ще бъдем авери и ще усмиваме другите , и ше си поделим яките сливки , надъхан ли си
по добре да си с мен отколкото срещу , по здравословно е , също много по забавно и яко
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-05-2013 на 22:24
мани, че и на мен ми се доядоха....
http://spim.ru/i/tolk/sliva.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...stant_plum.jpg
Брат то от това на къде по-известен да ставам ...
Твое е само това, което си изял и изпил!
Като малка да. Исках да стана какво ли не, но като осъзнах, че целият ми живот би бил на показ пред всички.. вече не го смятам за толкова добра идея.
/И аз искам много парички, ако може никаква известност и щастието да си ме огрява. :3 Ех, мечти..
*сън*