- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много много объркана :X
ако го обичаш и смяташ че и той те обича по-добре си мълчи, щот това дет искаш да направиш е да прехвърлиш тежестта от твойта грешка от твойте плещи на неговите, което си е егоистично, вече нещото се е случило за кво той трябва да страда заради твоя грешка, но и в двата случая трябва да ти е ясно че връзката ви вече никога няма да е същата
Авторке, слушай сега.
Има два варианта. Само толкова.
Единият е да си много свястно момиче, да си се напоркала и да си сгафила - млади сме, луди сме, нормално. От грешките си се учим. Та, ако е това и си си взела поука това няма да се повтори. Ти ще си му вярна завинаги от този момент нататък...Обаче, помисли си, ако му кажеш какви съмнения ще посееш и как ще се закопаеш.Той сигурно ще ти прости и ще продължите напред, но...С какво око ще гледа той на теб и как ли ще се чувства. Не го ли обичаш достатъчно, че да искаш да се чувства добре и да запазите връзката си? Или е вариант две...?
Вариант две е че ти, в онзи момент, там си отворила кутията (си) на Пандора. И много ти е харесало...Мислиш за това, докато се чукаш с приятелят си...И това, че е "лошо" и "нередно" кара охлювчета да пълзят по крачола ти. А това гузно чувство те кара да усещаш пеперудки....между краченцата си.
И ти всъщност искаш да му кажеш, за да го въвлечеш в извратените си сексуални фантазии - това може и да не го осъзнаваш.
Знаеш ли какво е cuckold? Сигурно искаш да си имаш такова...
Та, има голяма вероятност да го направиш пак в този случай....А щом ще го направиш пак защо да му казваш?
Извод: Няма защо да му казваш.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
съгласна съм... не може при всеки труден период ти да се напиваш и да се сексаш с някой ... и това най-много го мразя : гледаш сега,че не ви е много добре,а не се сещаш преди тоя момент колко хубаво ви е било... аз в такава ситуация бих казала по простата причина че мразя изневерите ( и да тука 150 човека ще ми тръгнат да обясняват нещо ама каквото и да си говорим винаги има друг начин освен изневяра да се реши проблем/труден момент/връщане за нещо и етц. и изневериш ли по-добре си признай и остави другия да реши)
Абе наистина ли хора от мъжки пол заставате зад идеята да си мълчи ? Утре и с вас някоя така ще си мълчи, че са я наебали 5-ма докато сте били заедно...
Все едно реално е направила нещо лошо като се е изчукала с онзи. Просто не е обществено приемливо...
Колко ли голямо его трябва да имаш, за да сравняваш такава постъпка с убийство...
Аз съм сигурна, че и приятелят на авторката е на твоето мнение....Защо ли хората на които им изневеряват винаги са на това мнение? хаха
Аз съм момиче, не мога да съм cuckold .Виж си ника преди да ми говориш за извратеняци.
![]()
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Кажи му.
Колкото и гадно да ти е, той заслужава да знае истината - още повече, би трябвало да имаш поне едно минимално уважение към него заради тия 2 години, в които сте били заедно. И е предателство, и оправдания за това - няма.
Казваш му как стоят нещата и той решава какво да правите. Макар, че ако продължите - няма да е перфектно и винаги той ще помни това и надали плановете ви за бъдещето ще се осъществят.
Въобще не е 'лошо' да предадеш човек, който ти е вярвал и с когото си делил всичко в продължение на години. Как можах да си го помисля.
Его ли? Аз мислех, че става въпрос за морал и принципи. Все думички, които са ти непознати явно.
А за моята стока не се тревожи, подбирам я изключително внимателно.
Уау, извинявай, бабо. Ти си преживяла две войни, имаш три брака зад гърба си и пет деца - ест., че може да ми говориш за принципи и морал - слушам те.
Не его. Огромно его. И ако твоето не беше такова нямаше да ми говориш за стока, а за приятелят си, примерно.
Но пък тези морал и принципи в които гледаш на близките си като на стока не ги бях чувала - звучи изключително християнско.
Един имагинерен статус с някого не означава да се откажеш от тялото и съзнанието си, нито пък трябва да те обрича на вечно страдание, и пренебрегване на усещания...
И когато някой не ти дава това, което искаш е нормално да си го търсиш другаде.
Винаги има признаци преди нещо такова да стане...
Как можах да си го помисля?
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Морал и принципи имат само възрастните ли?Ако е така, баба съм, съгласявам се веднага.
Това каква дума съм използвала няма никакво значение и не показва отношение, студено. С християнското пак не налучка.
Кой говори да се отказваш от 'тялото и съзнанието си'? Въобще, абсурдни неща говориш. Никой на нищо не може да те обрече, единствено човек сам може да се обрече на каквото и да било.
А номерът с търсенето другаде на нещо си не минава. Като нямате деца, нямате брак, какво изобщо ви задържа при този човек, след като не ви дава нужното? Ми излезте и си намерете човека, който ще ви го дава. Хем ви боли, хем ви сърби.
Хора бе, вярвай те във Господа. Всичко било малко, от малко се събира и поле ви се изсипва на главите.
Хайде момичето е направило грешка да не я критикуваме, кажи му, кажи му, кажи му.. това искам да ти кажа, че цял живот ще се сещаш за това ако не му споделиш и се изясните.
Само да ти кажа, че човек който обича рядко изневерява. Но под въздеиствието на алкохола, хайде той ще ти прости защото те обича.
Ами добрата ти приятелка? Толкова е добра, че не знае, че си имаш приятел и те е пуснала да ходиш при тоя охлиов ли. Ах айде стига. Ще чакаме да кажеш какво е станало, поздрави:!
Не, само хората, които са могли да (си) докажат нееднократно тези морал и принципи могат да претендират за тях, и да говорят за тях като нещо реално.
Всеки може да има "морал и принципи", докато седи на дивана, гледа телевизия и яде корнфлейкс. (И чат-пат преживява някакви нормални житейски драми - загубва родител/роднина, преживява някаква домашна финансова криза, губи приятели, несподелена любов, местене и т.н.)
Отиди на война и виж дали няма да убиеш. Преживей три брака и виж дали няма да изневериш. Народи си пет деца и виж дали няма да откраднеш, ако се налага и какво значи да делиш всичко с някой в продължение на години.
Пожелавам ти щастие и да не стигнеш до там...Но тези хора, тези хора наистина знаят какво значат морал и принципи. А аз пък ги виждам като нещо далеч по-висше от това кой с кого ще се ебе. Ти може да си седиш верен на един човек цял живот и да си готов да убиеш само като ти размахат хилядарка пред носа....
Знаеш ли какво? Най-добрият човек на този свят, най-светлата личност, която познавам е изневерила.
Бил е женен, с едно дете, запознал се е с Нея...Онзи брак е бил прибързан, а тя е била сродната му душа...
Те всъщност не са правили нищо интимно, но в ония времена там до където са стигнали е било равностойно на изневяра...
Любовта...Обичали са се.
Той се развежда с жена си...Жени се за любимата си....И са вече около 30 години са заедно. (Кой каза, че младите и глупавите не взимат добри решения? Тогава усещането е най-истинско; правилният избор понякога е първичният.)
Прекрасна възрастна двойка.
А той...Ако си изпаднал ще ти подаде ръка, ако си безпаричен ще ти помогне финансово, ако си неориентиран ще те упъти....
Говори ми ти за "лошо" и категоризирай. Давай. Реално е само в твоята глава.
Хората са прекрасни, защото са истински. И те грешат. И те не винаги намират пътя. Те са хаотични. Те са емоционални. Винаги искрени. Следващи гласовете в главата си и осъзнавайки реакциите си прекалено късно. Истински. Човешки. Прекрасни!
....А Божието си е Божие.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Много патетично и отклонено.
Това, за което говориш, не идва с годините, а с опита, двете не са еквивалент.
Не мисля, че бих изневерила, независимо кой по ред брак ще да ми е, това е личен избор, не е нещо, което се случва току-така. За децата е същата работа. Като нямаш с какво да ги храниш, няма да ги народиш пет, отново става дума за напълно съзнателен избор.
Говорим за различни неща. Няма какво да ми разтегляш локуми за бракове и деца, ситуацията в темата е съвсем елементарна и много далечна от това, което ти представяш. На мен ми е ясно, че изключения винаги има, както и безброй различни казуси. Комплексни са нещата. В случая говорех основно за отговорности, които се налага в един момент да бъдат поети.
А ако тази така светла личност ти обясняваше, че заклеймява изневярата?
Тук съм абсолютно съгласна.
Както и да е, наистина говорим за различни неща.
Нали го обичаш уж ? Тогава защо му изневеряваш за мен ако обичаш някой дори да сте в най-тежката криза не тръгваш да се напиваш и изневеряваш с всеки . Доста е подло и лицемерно да твърдиш , че обичаш някой ,а после да му изневеряваш .
Ако имаш чувства към другото момче бих те разбрала ама в тоя случай съжалявам немога .
След дъжд качулка.Да си мислила навреме.Сега имаш два варианта. Да му споделиш което си е по правилното без да си се самооправдаваш как не искаш да го нараниш или да си замълчиш и да се молиш всячески един ден да не узнае,защото ще стане още по-лошо отколкото ако сама му признаеш.
AngelAntichrist викаш и на теб не е като да не ти се е случавало нали?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-10-2013 на 14:30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!