.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Все едно реално е направила нещо лошо като се е изчукала с онзи. Просто не е обществено приемливо...
    Колко ли голямо его трябва да имаш, за да сравняваш такава постъпка с убийство...
    Аз съм сигурна, че и приятелят на авторката е на твоето мнение....Защо ли хората на които им изневеряват винаги са на това мнение? хаха
    Въобще не е 'лошо' да предадеш човек, който ти е вярвал и с когото си делил всичко в продължение на години. Как можах да си го помисля.

Его ли? Аз мислех, че става въпрос за морал и принципи. Все думички, които са ти непознати явно.
    А за моята стока не се тревожи, подбирам я изключително внимателно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Въобще не е 'лошо' да предадеш човек, който ти е вярвал и с когото си делил всичко в продължение на години. Как можах да си го помисля.

Его ли? Аз мислех, че става въпрос за морал и принципи. Все думички, които са ти непознати явно.
    А за моята стока не се тревожи, подбирам я изключително внимателно.
    Уау, извинявай, бабо. Ти си преживяла две войни, имаш три брака зад гърба си и пет деца - ест., че може да ми говориш за принципи и морал - слушам те.
    Не его. Огромно его. И ако твоето не беше такова нямаше да ми говориш за стока, а за приятелят си, примерно.
    Но пък тези морал и принципи в които гледаш на близките си като на стока не ги бях чувала - звучи изключително християнско.

Един имагинерен статус с някого не означава да се откажеш от тялото и съзнанието си, нито пък трябва да те обрича на вечно страдание, и пренебрегване на усещания...
    И когато някой не ти дава това, което искаш е нормално да си го търсиш другаде.
    Винаги има признаци преди нещо такова да стане...
    Как можах да си го помисля?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Уау, извинявай, бабо. Ти си преживяла две войни, имаш три брака зад гърба си и пет деца - ест., че може да ми говориш за принципи и морал - слушам те.
    Морал и принципи имат само възрастните ли? Ако е така, баба съм, съгласявам се веднага.

Не его. Огромно его. И ако твоето не беше такова нямаше да ми говориш за стока, а за приятелят си, примерно.
    Но пък тези морал и принципи в които гледаш на близките си като на стока не ги бях чувала - звучи изключително християнско.
    Това каква дума съм използвала няма никакво значение и не показва отношение, студено. С християнското пак не налучка.

Един имагинерен статус с някого не означава да се откажеш от тялото и съзнанието си, нито пък трябва да те обрича на вечно страдание, и пренебрегване на усещания...
    И когато някой не ти дава това, което искаш е нормално да си го търсиш другаде.
    Винаги има признаци преди нещо такова да стане...
    Как можах да си го помисля?
    Кой говори да се отказваш от 'тялото и съзнанието си'? Въобще, абсурдни неща говориш. Никой на нищо не може да те обрече, единствено човек сам може да се обрече на каквото и да било.
    А номерът с търсенето другаде на нещо си не минава. Като нямате деца, нямате брак, какво изобщо ви задържа при този човек, след като не ви дава нужното? Ми излезте и си намерете човека, който ще ви го дава. Хем ви боли, хем ви сърби.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Морал и принципи имат само възрастните ли? Ако е така, баба съм, съгласявам се веднага.
    Не, само хората, които са могли да (си) докажат нееднократно тези морал и принципи могат да претендират за тях, и да говорят за тях като нещо реално.
    Всеки може да има "морал и принципи", докато седи на дивана, гледа телевизия и яде корнфлейкс. (И чат-пат преживява някакви нормални житейски драми - загубва родител/роднина, преживява някаква домашна финансова криза, губи приятели, несподелена любов, местене и т.н.)
    Отиди на война и виж дали няма да убиеш. Преживей три брака и виж дали няма да изневериш. Народи си пет деца и виж дали няма да откраднеш, ако се налага и какво значи да делиш всичко с някой в продължение на години.
    Пожелавам ти щастие и да не стигнеш до там...Но тези хора, тези хора наистина знаят какво значат морал и принципи. А аз пък ги виждам като нещо далеч по-висше от това кой с кого ще се ебе. Ти може да си седиш верен на един човек цял живот и да си готов да убиеш само като ти размахат хилядарка пред носа....

Знаеш ли какво? Най-добрият човек на този свят, най-светлата личност, която познавам е изневерила.
    Бил е женен, с едно дете, запознал се е с Нея...Онзи брак е бил прибързан, а тя е била сродната му душа...
    Те всъщност не са правили нищо интимно, но в ония времена там до където са стигнали е било равностойно на изневяра...
    Любовта...Обичали са се.
    Той се развежда с жена си...Жени се за любимата си....И са вече около 30 години са заедно. (Кой каза, че младите и глупавите не взимат добри решения? Тогава усещането е най-истинско; правилният избор понякога е първичният.)
    Прекрасна възрастна двойка.
    А той...Ако си изпаднал ще ти подаде ръка, ако си безпаричен ще ти помогне финансово, ако си неориентиран ще те упъти....

Говори ми ти за "лошо" и категоризирай. Давай. Реално е само в твоята глава.

Хората са прекрасни, защото са истински. И те грешат. И те не винаги намират пътя. Те са хаотични. Те са емоционални. Винаги искрени. Следващи гласовете в главата си и осъзнавайки реакциите си прекалено късно. Истински. Човешки. Прекрасни!

....А Божието си е Божие.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много патетично и отклонено.

Не, само хората, които са могли да (си) докажат нееднократно тези морал и принципи могат да претендират за тях, и да говорят за тях като нещо реално.
    Това, за което говориш, не идва с годините, а с опита, двете не са еквивалент.

Преживей три брака и виж дали няма да изневериш. Народи си пет деца и виж дали няма да откраднеш, ако се налага и какво значи да делиш всичко с някой в продължение на години.
    Не мисля, че бих изневерила, независимо кой по ред брак ще да ми е, това е личен избор, не е нещо, което се случва току-така. За децата е същата работа. Като нямаш с какво да ги храниш, няма да ги народиш пет, отново става дума за напълно съзнателен избор.

Говорим за различни неща. Няма какво да ми разтегляш локуми за бракове и деца, ситуацията в темата е съвсем елементарна и много далечна от това, което ти представяш. На мен ми е ясно, че изключения винаги има, както и безброй различни казуси. Комплексни са нещата. В случая говорех основно за отговорности, които се налага в един момент да бъдат поети.

Знаеш ли какво? Най-добрият човек на този свят, най-светлата личност, която познавам е изневерила.
    А ако тази така светла личност ти обясняваше, че заклеймява изневярата?

Ти може да си седиш верен на един човек цял живот и да си готов да убиеш само като ти размахат хилядарка пред носа....
    Тук съм абсолютно съгласна.

Както и да е, наистина говорим за различни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си