.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Да приема ли ?

Така .. преди 3 месеца си писахме с едно момче. Много здраво си се забивахме, аз се влюбих. Излязохме, целувахме се, но нищо повече. Спряхме да си говорим и да се виждаме. Но, ето че сега той ми писа, че иска да правим секс. Аз искам, но не знам да приема ли..

щом искаш действай

Мега фен Аватара на xoxi
    Не. Ти ако си влюбена, той определено не е. Само главоболия ще си създадеш.
    И спря да се върти за миг земята..

е щом и се иска защо да не го направи

По-добре недей ... загорял е и се е присетил за тебе. Ако не ти е проблем да те използват действай, ама да няма после тема направихме го и ме заряза ..

Ти си влюбена, той според мен, не е. Има шанс да ти е много кофти, да искаш повече от секс, а той да не иска.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Сама си прецени дали няма да ти е гадно, когато после пак спре да те търси. Той поне си е казал директно какво иска. По-скоро недей да спиш с него, поне според мен - след това ще ти бъде доста кофти.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ще те използва само за секса.
    Ако това те устройва - действай. Но имай в предвид, че той ще те има за някаква лесна /да не кажа обидна дума/ и ще стане гадно за теб.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Да 1 път ще живееш , ходи малко да се ебеш , да си праиш кефа

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Той е усетил, че се зараждат чувства от теб, така че е много вероятно да иска да се възползва. Въпросът е ти дали го искаш, защото ако искаш да правиш секс с него така или иначе, нищо не те спира да го направиш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не си струва и за едното е*ане, ако е такъв кретен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    На въпроса с въпрос - искаш ли да те изчука и да не ти се обади още няколко месеца...?

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Как така хем искаш, хем не си сигурна? Когато наистина искаш, отиваш и правиш.
    Когато искаш да хапнеш торта отиваш и си купуваш без да питаш нас, нали?

Еми аз много искам. Той и друг път ми е предлагал, но аз му отказах. Той знае какви са ми чувствата ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от gabriela2 Виж мнението
    Еми аз много искам. Той и друг път ми е предлагал, но аз му отказах. Той знае какви са ми чувствата ..
    Тогава действай на своя отговорност.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Той знае какви са ми чувствата ..

Ти си наясно, че той знае за чувствата ти и въпреки това си съгласна на просто един секс? За да му направиш кеф и после пак да спрете да си пишете? Смисъл разбираемо ,че и на теб ти се иска, харесваш го и т.н. , ама ти достойнството на пода ли си го намери?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ако искаш да си му просто поредната и после да ти се смее и да те разнася наляво, надясно ДАВАЙ. Така стават курвите.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не. Ти ако си влюбена, той определено не е. Само главоболия ще си създадеш.
    +
    Това не е забивка само за една нощ, да го направиш и повече да не се видите или чуете (не че това не може да стане де), ти имаш някакви чувства към него и вероятно някакви скрити надежди. Най-много да останеш много наранена.

Град
    Plovdiv
    Според мен по-добре си стои на задника ... Всеки може да ти предложи секс , ама малко са момчетата дето могат да ти предложат любов

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Ако искаш да си му просто поредната и после да ти се смее и да те разнася наляво, надясно ДАВАЙ. Така стават курвите.
    Ти това пък го правиш с мъжете , защо даваш съвети и принципи които ти не спазваш , мелани Знаеш ли какво ми подшушна едно птиченце Че никът ти идва от Мъже-МЕЛА-чка , и после от другата дума си взела НИ-мфо и ето стана мелани. Нимфомъжемелачката мелани мухаха А 94 е мъжете с които си спала , нали Аз 95тия ли ще бъда , или 195тия Зависи от времето , дали е този месец , или ЮНИ , може да съм 95тия , може да съм и 295-тия

Той каза ''знаеш ли, че искам да те ч*кам, много ме кефиш" и след малко '' какво мислиш за моето искане''

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    То ако от това не ти е станало ясно какви са му крайните намерени, лошо за теб.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ти си влюбена, той според мен, не е. Има шанс да ти е много кофти, да искаш повече от секс, а той да не иска.
    +1

Точно така става,от личен опит казавам ..

Той каза ''знаеш ли, че искам да те ч*кам, много ме кефиш" и след малко '' какво мислиш за моето искане''
    Според мен този е някакво лапенце, на което само с*кс му е в главата и е търсил някое момиче да си направи кефа... Така че от самия въпрос, който ти е задал е ясно какво може да ти предложи.
    Но ако искаш да го изпиташ го дръж на сухо 2 месеца. Ако изтрае, значи много те харесва или е влюбен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си