- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да приема ли ?
Така .. преди 3 месеца си писахме с едно момче. Много здраво си се забивахме, аз се влюбих. Излязохме, целувахме се, но нищо повече. Спряхме да си говорим и да се виждаме. Но, ето че сега той ми писа, че иска да правим секс. Аз искам, но не знам да приема ли..
Не. Ти ако си влюбена, той определено не е. Само главоболия ще си създадеш.
И спря да се върти за миг земята..
По-добре недей ... загорял е и се е присетил за тебе. Ако не ти е проблем да те използват действай, ама да няма после тема направихме го и ме заряза ..![]()
Ти си влюбена, той според мен, не е. Има шанс да ти е много кофти, да искаш повече от секс, а той да не иска.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сама си прецени дали няма да ти е гадно, когато после пак спре да те търси. Той поне си е казал директно какво иска. По-скоро недей да спиш с него, поне според мен - след това ще ти бъде доста кофти.
Ще те използва само за секса.
Ако това те устройва - действай. Но имай в предвид, че той ще те има за някаква лесна /да не кажа обидна дума/ и ще стане гадно за теб.
Да 1 път ще живееш , ходи малко да се ебеш , да си праиш кефа
Той е усетил, че се зараждат чувства от теб, така че е много вероятно да иска да се възползва. Въпросът е ти дали го искаш, защото ако искаш да правиш секс с него така или иначе, нищо не те спира да го направиш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не си струва и за едното е*ане, ако е такъв кретен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На въпроса с въпрос - искаш ли да те изчука и да не ти се обади още няколко месеца...?
Как така хем искаш, хем не си сигурна? Когато наистина искаш, отиваш и правиш.
Когато искаш да хапнеш торта отиваш и си купуваш без да питаш нас, нали?
Еми аз много искам. Той и друг път ми е предлагал, но аз му отказах. Той знае какви са ми чувствата ..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако искаш да си му просто поредната и после да ти се смее и да те разнася наляво, надясно ДАВАЙ. Така стават курвите.
Според мен по-добре си стои на задника ... Всеки може да ти предложи секс , ама малко са момчетата дето могат да ти предложат любов![]()
Ти това пък го правиш с мъжете , защо даваш съвети и принципи които ти не спазваш , меланиЗнаеш ли какво ми подшушна едно птиченце
Че никът ти идва от Мъже-МЕЛА-чка , и после от другата дума си взела НИ-мфо и ето стана мелани. Нимфомъжемелачката мелани мухаха
А 94 е мъжете с които си спала , нали
Аз 95тия ли ще бъда , или 195тия
Зависи от времето , дали е този месец , или ЮНИ , може да съм 95тия , може да съм и 295-тия
![]()
![]()
Той каза ''знаеш ли, че искам да те ч*кам, много ме кефиш" и след малко '' какво мислиш за моето искане''
То ако от това не ти е станало ясно какви са му крайните намерени, лошо за теб.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Според мен този е някакво лапенце, на което само с*кс му е в главата и е търсил някое момиче да си направи кефа...Така че от самия въпрос, който ти е задал е ясно какво може да ти предложи.
Но ако искаш да го изпиташ го дръж на сухо 2 месеца. Ако изтрае, значи много те харесва или е влюбен![]()