- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна драстично до края на седмицата?
Точно де. Или ще отслабне твърде много и ще започне да яде пак, или ще си повярва и ще почне да повръща, защото няма да и стигнат смъкнатите килограми.
Към авторката сега. Колко съм тъпа не е твой проблем, не съм те питала за мнение или IQ, мерси. Ти ни питаш за съвети, ние даваме, на теб не ти харесва и почваш с хранилките. just saying
На колко години си понеже на снимката ми изглеждаш на 10-12 , еми дай по - собре снимка да преценим дали си дебела или слаба ии също не яж много примерно кисело мляко, салати пии много вода и мвесто трудни упражнения се разхождай много БЕЗ да си купуваш мазни закуски и т.н. А и прави коремни преси
Абсурдно е да искаш съвет от хора изкарвайки, че 3-4 кг. са съдбовни и трябва да ги свалиш за една седмица. Хората пишат, опитвайки се да ти налеят акъл в главата да не правиш глупости и ти после да излизаш от ситуацията с оправданието "не е за мен".
По темата, почваш да се храниш здравословно:за закуска овесени ядки с плод примерно,за обяд-салата,за вечеря-риба и салата и още 2 пъти ако огладнееш като междинно хранене-плодове. В момента има избор и на плодове и на зеленчуци. Пий много вода и прави дори за 30 мин. на ден упражнения.