.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Той просто ме дразни!!

Искам майка ми да бъде щастлива но този не мога да го търпя!Предполагам повечето от вас са чували тези думи от някой изстрадал тийн ))Нененене...Винаги съм била момиче на място..Помагах вкъщи и бях отличничка.лол..Тя си го докара със пантофките на Коледа.Е не!Пунктуацията ми е на много добро ниво .Хех...кривнах и аз на някъде.Става дума за новият й мъж!
    Днеска сядаме да ядем на двора и котките...обожавам ги...Дадох им малко ей така подхвърлих че си ги обичкам.А тоя като някаква тетка ми бучи!Не мога да го понасям-.-Имало микроби!?Що не влезе в банята...сапуна ей го къде е!
    На брат ми му вика:
    -Не ходи бос!Като се качиш на дивана и носиш микроби!
    Не стига че е чужд а и се шири.
    Тамън майка ми го докара и той започна да ми говори че не трябва да се притеснявам!Какво!?Да се притеснявам да си взимам от яденето което е в хладилника..ааа ЯСНО!
    Не се чувствам удома си .Искам татко да си ме взима...Ама и там няма да ми хареса щото има една бабка която е маниячка на тема-чистота!
    Та днеска тоя като забуча и му казах да млъкне веднъж.-..- че е на много приказки...Той ме изгледа гадно и после майка ми ме обвини и чак докато се качвах по стълбите и се качих в стаята се чуваше как крещи тва добиче!!!Дебел!Грозен!Потен винаги!Яде като прасе!Гледа брат ми като все едно ще го убие и само ходи по него и му прави забележки!Какво да правя?Даже той ме плаши xDДа го търпя ли?И без това няма къде другаде да живея-.-Момиче на 13 къде да се вдене?Не съм някаква тъпа...ама не мога да го измисля-Как да се справя и въобще къде и какво да направя че тя да е щастлива а тоя да си е отнесъл парцалките!?

тя може да е щастлива с него , но ти да си проблема ? дафък на 13 години си .... той е маниак чистота, а тебе те дразни , че ти прави някаква си малка забележка да пазиш повече чистота ? може да не иска да живее в кочина... колкото до тези определения "дебел , грозен... и тн" няма да коментирам.
    хормоните те друсат здраво

Голям фен Аватара на .Wonder
    Изпий една студена вода и осмисли ситуацията на място, необезпокоявана от хора.
    Очевидно човекът просто е с по-различен темперамент от тези на познатите ти хора. Опознай го повече. Открий някоя обща тема на разговор, нещо което и двамата харесвате, тема, по която можеш да научиш много от него. Изслушай историите му. Сигурна съм, че е пълен с интересни преживявания, за които иначе не би могла да разбереш. Дай му шанс. Говори с него. Опознай го и разбери откъде произхождат навиците му, научи нещо повече.
    Извлечи позитивите.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от yoniaw Виж мнението
    Искам майка ми да бъде щастлива но този не мога да го търпя!Предполагам повечето от вас са чували тези думи от някой изстрадал тийн ))Нененене...Винаги съм била момиче на място..Помагах вкъщи и бях отличничка.лол..Тя си го докара със пантофките на Коледа.Е не!Пунктуацията ми е на много добро ниво .Хех...кривнах и аз на някъде.Става дума за новият й мъж!
    Днеска сядаме да ядем на двора и котките...обожавам ги...Дадох им малко ей така подхвърлих че си ги обичкам.А тоя като някаква тетка ми бучи!Не мога да го понасям-.-Имало микроби!?Що не влезе в банята...сапуна ей го къде е!
    На брат ми му вика:
    -Не ходи бос!Като се качиш на дивана и носиш микроби!
    Не стига че е чужд а и се шири.
    Тамън майка ми го докара и той започна да ми говори че не трябва да се притеснявам!Какво!?Да се притеснявам да си взимам от яденето което е в хладилника..ааа ЯСНО!
    Не се чувствам удома си .Искам татко да си ме взима...Ама и там няма да ми хареса щото има една бабка която е маниячка на тема-чистота!
    Та днеска тоя като забуча и му казах да млъкне веднъж.-..- че е на много приказки...Той ме изгледа гадно и после майка ми ме обвини и чак докато се качвах по стълбите и се качих в стаята се чуваше как крещи тва добиче!!!Дебел!Грозен!Потен винаги!Яде като прасе!Гледа брат ми като все едно ще го убие и само ходи по него и му прави забележки!Какво да правя?Даже той ме плаши xDДа го търпя ли?И без това няма къде другаде да живея-.-Момиче на 13 къде да се вдене?Не съм някаква тъпа...ама не мога да го измисля-Как да се справя и въобще къде и какво да направя че тя да е щастлива а тоя да си е отнесъл парцалките!?
    Сложи му отрова в храната или в напитката. Арсен може да ползваш , без цветен е и няма вкус , ще го утрепе на секундата Доста крале са изтрепали с арсен , сега го ползват зъболекарите за умъртвяване на нерви на зъби

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Получаваш това, което даваш.
    И докато не се научиш да проявяваш разбиране и търпение, ще е така. Защото майка ти надали би стояла с човек, с който не е щастлива. Както, примерно, се е случило с баща ти.

zashtonestava
    Guest
    ^ От къде знаеш, че е щастлива ? Може да го крие от децата и да се прави на щастлива, но в действителност да има нещо повече ? Не я оправдавам, просто питам.

Цитирай Първоначално написано от zashtonestava Виж мнението
    ^ От къде знаеш, че е щастлива ? Може да го крие от децата и да се прави на щастлива, но в действителност да има нещо повече ? Не я оправдавам, просто питам.
    Ами мисля така...просто мисля...

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Сложи му отрова в храната или в напитката. Арсен може да ползваш , без цветен е и няма вкус , ще го утрепе на секундата Доста крале са изтрепали с арсен , сега го ползват зъболекарите за умъртвяване на нерви на зъби
    От къде може да си купя такова нещо или трябва да си го направя?

От зъболекарите бейб , попитай , и мушни някой лев,или с намигане.Другото е че може да използваш по лесен начин ,ама не е сигурен.Да стриеш на хомогенна смес хапчета от които се предозира,примерно силни преспивателни,но важното е да не са горчиви,ще усети. Гаранция ще хвърли топа ако не получи медицинска помощ. И хубавото така после ще излезе че се е самоубил с предозиране. правят го много често.Но само да вметна нещо , ако мацата реши да утрепе , не се свързвам по никакъв начин с това , не съм съучастник или подстрекател в покушението,просто цитирам нещо което може да се намери в пространството свободно.
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 02:25

От зъболекарите бейб , попитай , и мушни някой лев,или с намигане.Другото е че може да използваш по лесен начин ,ама не е сигурен.Да стриеш на хомогенна смес хапчета от които се предозира,примерно силни преспивателни,но важното е да не са горчиви,ще усети. Гаранция ще хвърли топа ако не получи медицинска помощ. И хубавото така после ще излезе че се е самоубил с предозиране. правят го много често.Но само да вметна нещо , ако мацата реши да утрепе , не се свързвам по никакъв начин с това , не съм съучастник или подстрекател в покушението,просто цитирам нещо което може да се намери в пространството свободно.
    Ти като я гледаш колко е наивна и малка, как може въобще да даваш такива съвети аз съм просто потресена от това колко несъобразителни са някои хора.

А ти, авторке опита ли се нормално да обясниш на майка си как се чувстваш с чужд човек у вас? Или просто така си го насъбираш и пред нея си мълчиш, а във форумите ревеш. Говориш с нея и и казваш, дори да не стане, поне знаеш, че си опитала.
    И само да попитам, ти много мърлива ли си, понеже бабата е "манячка" на тема чистота, "потният,мазен чичко" и него такъв го изкара, та ме накара да се замисля?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ти като я гледаш колко е наивна и малка, как може въобще да даваш такива съвети аз съм просто потресена от това колко несъобразителни са някои хора.

А ти, авторке опита ли се нормално да обясниш на майка си как се чувстваш с чужд човек у вас? Или просто така си го насъбираш и пред нея си мълчиш, а във форумите ревеш. Говориш с нея и и казваш, дори да не стане, поне знаеш, че си опитала.
    И само да попитам, ти много мърлива ли си, понеже бабата е "манячка" на тема чистота, "потният,мазен чичко" и него такъв го изкара, та ме накара да се замисля?
    ХолиБери , защо така рязко към мен , мила Опитвам се да помогна И както казах тази информация я има в нета , просто чака да бъде намерена Пък и не си сигурна мацата на колко годинки е точно , може да е на повечко Все пак не е като да си е показала личната карта Ако наистина е на 13 , изглежда много в час , мисля че ще се справи с проблема си

ХолиБери , защо така рязко към мен , мила
    Щото ми бъркаш името!

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Щото ми бъркаш името!
    Да , но аз го казах след като ме атакува Изхванах ли те да ме подхлъзваш така ли обичаш да се заиграваш а как ти е името

HollyGolightly, не можеш ли да четеш? С никого не се заигравам, най-малко с теб
    И съм груба, понеже подстрекаваш малки заблудени момиченца да правят глупости. Както вече казах, личи си, че е още малка и наивна, целият свят и е виновен, как може да и даваш акъли от къде да намери утрова и как да му я сложи?

Държиш се като петгодишно дете, когато някой се опитва да си играе с играчките му. Осъзнай се малко, защото така като гледам проблемът е в теб, а не в него. Тези неща, които си ги дала като примери за "лошото му отношение", са много дребни. Не искаш нов човек в семейството, това е от ясно по-ясно, но няма нужда да го изкарваш Хитлер заради две-три малки забележки.
    Може би майка ти не е обсъдила това си решение с теб. Поговори с нея. Не знам дали тя е щастлива с него, или не, но вероятността да го прави не толкова за себе си, колкото за теб и брат ти, е доста голяма. Специално ти си в такава възраст, че имаш нужда от силна мъжка фигура, от баща. Ако майка ти е преценила, че поради една или друга причина не желае да контактуваш толкова много с баща си, нормално е да е се опитва да намери "заместник". Не е нужно да го обичаш и да го чувстваш като свой баща, но малко уважение няма да навреди.
    И все пак, това са само догадки. Поговори и с двамата, но се контролирай. Не хвърляй такива обвинения и не викай. Изчакай да ти обяснят.
    Също, както казаха преди мен, опитай се да опознаеш човека. Щом майка ти е преценила, че иска да прекара живота си с този човек, значи е намерила нещо в него. Не смяташ ли, че тя заслужава да е щастлива? Не казвам, че за нейното щастие трябва да жертваш своето, но в случая смятам, че доста преувеличаваш. С едни-два компромиса и от двете страни ще видиш, че нещата ще се подобрят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си