.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Той продължава да ме търси..

Здравейте.Скоро скъсах с приятели си.Така де той скъса с мен.Както и да е напоследък постоянно като се напива с приятели ми звъни късно вечерта..говори ми някакви тъпи работи от сорта на кво прайш.Вдига чужди телефони,звъня на разни приятели дига ми той постоянно се оказваме в една компания и това той го прави ... Объркана съм не знам защо го прави докато бяхме заедно ми каза че не е щастлив а сега постоянно сякаш се бута при мене..чувам се с него прекалено често става му навик..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Престани да му вдигаш тогава.
    Но не се учудвам, че нещата са стигнали до тук. Обикновено хората не говорят за проблемите помежду си и действат прибързано, след което съжаляват - вероятно има нещо такова и тук. Все пак нали си чувала, че пияни устни изричат трезвени желания.

Просто се напива и не знае какво прави. Ако почне и когато е трезвен да ти се обажда и да ти говори неща, тогава може да се замислиш. Но да търсиш логика в действията на един пиян е безсмислено.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    . Все пак нали си чувала, че пияни устни изричат трезвени желания.
    Не при всички е така, моят какви си ги плете когато пийне малко повече....

Знам,че най-доброто решение е да не му вдигам,но все още ми е тръпка и не мога..по-скоро не искам да му затворя.Просто се замислих дали съжалява или нещо такова,въпреки че ме съмнява.

Цитирай Първоначално написано от cattwalk Виж мнението
    Знам,че най-доброто решение е да не му вдигам,но все още ми е тръпка и не мога..по-скоро не искам да му затворя.Просто се замислих дали съжалява или нещо такова,въпреки че ме съмнява.
    след като още ти е тръпка и изглежда ти си му тръпка защо не проведете един разговор да разбереш точно какво иска от теб?

Единственото нещо което ми идва на ум , че е влюбен в тебе .
    А вие защо се разделихте ?
    Ако те е зарязал от нищото може съвеста му да се обадила и да са се зародили някакви чувства но просто да се държи като идиот .
    Може просто да си прави ебавки , но защо само с тебе и от така настоятелно .
    Най-добре се вижте и се разберете
    За мен ако си прекратил лично ти една връзка и най-вече уж нямаш чувства към другият е странно да го търсиш постоянно .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Докато "още ти е тръпка", няма да се спре.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Момъка просто не знае на кой свят се намира. Ако му се вържеш - лошо за теб. Не те иска, просто си запълва времето и се опитва да те превъзмогне.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ами като цяло просто не се получаваше.Той не бил щастлив.А аз след известно време се замислих какво въобще е чувствал към мен..просто ми е объркано едни мои приятелки ми казаха,че той постянно говорил за мене.

Е няма ли да е по логично да я превъзмогва с други ?
    Каква е логиката да се бута при нея ако исак да я разкара от живота си ?

Ако имаше още чувства към мен..като беше пиян сигурно щеше вече да ги е казал не знам

Шизофреник.

Точно това си мисля дали аз съм му тръпка не мога да разбера просто...а иначе съм сигурна,че няма да иска да се съберем защото ще имаме все същите проблеми

още си му тръпка, и определено не те е превъзмогнал, но колкото по-скоро изясниш нещата толкова по-добре, защото може да не иска да е с теб заради проблемите които сте имали, но пък да има нужда от някакъв тип емоционална връзка но без обвързване, а такава ситуация определено не е добра за теб, и колкото повече продължава толкова по-болезнено ще приключи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си