.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Ми моето момиче , посягал ти е .. изпотрошил ти е колата , ми една разходка до полицията например , много бързо ще се разделите .
    Иначе ако живеете заедно , хващай багажа и дим да те няма .
    +
    Просто си тръгни или отиди до полицията, и обясни за какво става въпрос. Ако живеете заедно, с полицай си събери нещата и се изнеси. Няма да се намесят за първи път в подобен случай. Другият вариант е да си събереш нещата с някоя позната/познат, като го поставиш пред свършен факт или говориш с негов приятел, който да го успокой.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    +
    Просто си тръгни или отиди до полицията, и обясни за какво става въпрос. Ако живеете заедно, с полицай си събери нещата и се изнеси. Няма да се намесят за първи път в подобен случай. Другият вариант е да си събереш нещата с някоя позната/познат, като го поставиш пред свършен факт или говориш с негов приятел, който да го успокой.
    +,на 20 си,не позволявай на някакъв с проблем с нервите да ти провали най-хубавите години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си