.

Виж резултатите на анкетата: Носферату ака. вечерната батка

Гласували
18. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • С маняшки интерес следя твоят профил по цял ден,нямам търпение за новото включване, лек

5 27,78%
  • Следя с голям интерес,но само когато попадна случайно, лек

3 16,67%
  • Оправи ми настроението когато бях много тъжен/а и не на кеф , благодаря ти искрено

5 27,78%
  • Смачка враговете ми психически, врагът на моят враг е мой приятел

0 0%
  • Споделяме много еднакви мнения и интереси и с радост бих се запознал с лека батка като теб

1 5,56%
  • Преди да те има , форумът беше място изпълнено с тъга , мъка и раздори.Сега се чувствам удома

2 11,11%
  • Само BS (Зоната на здрача, мястото, където да носиш 'АДИДАС' е равносилнo да си безсмъртен)

0 0%
  • Дразниш ме много защото си мой враг и те искам мъртъв и обесен на табелата на Бургас

1 5,56%
  • Дразниш ме щото момичетата вече не ми се кефят, появи се ти (новата батка) и сега получих комплекс

0 0%
  • След време ще те поопозная и няма да те мраза толкова , най вероятно все още съм в заблуда.........

1 5,56%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    и се разляха тежки комплекси...

Авторче, няма кво да ти се обяснявам, всеки сам си решава проблемите, а когато движиш с утайките почти винаги ставаш един от тях. Btw малкият брат на Калоян е значително по-незаслужил да обитава тоя свят от батко си, жалко че той не беше на неговото място на онова кръстовище в Меден рудник.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    и се разляха тежки комплекси...

Авторче, няма кво да ти се обяснявам, всеки сам си решава проблемите, а когато движиш с утайките почти винаги ставаш един от тях. Btw малкият брат на Калоян е значително по-незаслужил да обитава тоя свят от батко си, жалко че той не беше на неговото място на онова кръстовище в Меден рудник.
    Черен рицарю , само да вметна че за мъртвите или с добро или с НИЩО

Искаш да го играеш съдия ли Би ли ми определил какво прави някой утайка По моите възгледи нали знаеш че пък по "нормални" хора като теб може да бъдат утайка , заради качества които не притежават Всичко е въпрос на гледна точка

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ужасно неориентиран индивид..
    Чак сега осъзнавам колко подли момичета може да има , като теб например , виж си личните какво ти отговорих
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-08-2013 на 13:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си