.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Кога???????

Hybrid View

Question Кога???????

С гаджето ми се познаваме от почти година забиваме се от тогава, но ходим от 16 дни кога е най-добре да му пусна?
    ПС: не съм девствена ... той много иска иии ми дава много зор (така да кажа ) предишната му връзка е 2 години тогавашната му приятелка му е пуснала на първата год, той си е мислил че ще му пусне на 5 месец и е искал да я остави. Как да разбера дали е с мен заради секса или ме иск наистина?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А като не си девствена, как е възможно да задаваш подобни въпроси? Като разбереш, че го искаш - пускаш му.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Ама не искам да ме оставя там е въпроса ...

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Вече трябваше да си му пуснала .. всеки момент ще те зареже.

Е как така? Страх ме е ...

Това си зависи от вас двамата, бе момиче. Не може ние тука да ти кажем - пусни му след 1 седмица?! Ти решаваш кога да му пуснеш, когато си готова, ако имаш предвид да чакаш ли много или не - то си е твой избор. И 'забиваме се почти от година' какво трябва да означава? Че само се целувате половин година, че не те разбрах нещо. А и това нещо за предишната приятелка, пуснала му е на първата година, той си е мислел за 5тия месец, искал е ДА Я ОСТАВИ, нещо не ми харесва .... Дали е с теб, заради секса, ние не можем да ти кажем, ти го познаваш от 1 година, прецени сама. На твое място честно, ако искам нещо наистина сериозно, бих изчакала време, за да видя как ще се държи с мен, дори да не му пускам, защото както виждам, ти не си сигурна дали ходи с теб за секса или не. Аз на моя приятел му пуснах за по-малко от месец и не сме се познавали от година, но просто го познавах перфектно и знаех, че не ходи с мен за това. Ако искаш нещо сериозно, изчакай, единствено защото виждам, че не си сигурна в него. Но ти дори писа за предишната му приятелка, че тя му е пуснала на 1 година и все пак той 1 година я е изчакал и не я оставил, това говори добре за момчето, но не знам. Ти го познаваш по-добре от нас, прецени и късмет : )))

Цитирай Първоначално написано от ireallyloveu Виж мнението
    Това си зависи от вас двамата, бе момиче. Не може ние тука да ти кажем - пусни му след 1 седмица?! Ти решаваш кога да му пуснеш, когато си готова, ако имаш предвид да чакаш ли много или не - то си е твой избор. И 'забиваме се почти от година' какво трябва да означава? Че само се целувате половин година, че не те разбрах нещо. А и това нещо за предишната приятелка, пуснала му е на първата година, той си е мислел за 5тия месец, искал е ДА Я ОСТАВИ, нещо не ми харесва .... Дали е с теб, заради секса, ние не можем да ти кажем, ти го познаваш от 1 година, прецени сама. На твое място честно, ако искам нещо наистина сериозно, бих изчакала време, за да видя как ще се държи с мен, дори да не му пускам, защото както виждам, ти не си сигурна дали ходи с теб за секса или не. Аз на моя приятел му пуснах за по-малко от месец и не сме се познавали от година, но просто го познавах перфектно и знаех, че не ходи с мен за това. Ако искаш нещо сериозно, изчакай, единствено защото виждам, че не си сигурна в него. Но ти дори писа за предишната му приятелка, че тя му е пуснала на 1 година и все пак той 1 година я е изчакал и не я оставил, това говори добре за момчето, но не знам. Ти го познаваш по-добре от нас, прецени и късмет : )))
    Благодаря права си ))

Еми ако съвсем не му пуснеш, ще те зареже заради това. Когато си сигурна в него - давай.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Защо винаги това трябва да се пресмята едва ли не - ти не искаш ли да правиш секс с гаджето си??
    Не си девствена,явно е,че не се пазиш...
    Не знам,аз ако ходя с някой,означава,че имам и някакви влечения към него

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Защо винаги това трябва да се пресмята едва ли не - ти не искаш ли да правиш секс с гаджето си??
    Не си девствена,явно е,че не се пазиш...
    Не знам,аз ако ходя с някой,означава,че имам и някакви влечения към него
    Естествено, че искам

С тоя ник...

НЯма как ние да ти кажем кога да му пуснеш...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    На 10.05.2013г.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    На 10.05.2013г.
    Бъркаш. Петък е ден на майстора. Нека е на 11ти.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Бъркаш. Петък е ден на майстора. Нека е на 11ти.
    11 е ден за размисъл..нека е след изборите...13-14 да кажем ,мисля че е хубава дата.

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    11 е ден за размисъл..нека е след изборите...13-14 да кажем ,мисля че е хубава дата.
    13 не ми е любимо число :P

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    14ти е по - добре, защото не е понеделник.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Щом секса ви е изнструмент да задържите някой ...

пускай и хич да не ти пука ;**

12.12.3000

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Вече и определено време ли има? Пак съм назад с материала.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си