.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: размери ?

размери ?

Здравейте, имам доста интересен въпрос към вас :Д скоро с приятелката ми правихме секс и прочетохме нужните неща, за да ни е по-лесно и така нататък, и да нямаме теми ''проблем дали е станал гаф?''.Но проблемът идва в презeрвативите или не толкова в тях, колкото в моя приятел хаха. Бях взел презервативи Дюрекс екстра сеиф, като предполагам повечето за първи път, но там ми дадоха просто ей така, без някакъв размер и нещо такова,което в последствие се оказа ОГРОМЕН проблем, защото ми бяха ужасно тесни и си беше върховно мъчение и болка.Та въпроса е имат ли някакви размери точно тези презервативи или са универсални и ако имат размер къде ,защото цялата кутийка огледах и не видях нищо

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Браво, похвали се с голям кур.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Абе що хейтвш са, питам нещо конкретно, обясних и както траа и веднага съм се похвалил... Кажи как да си задам въпроса без да изглежда по тоя начин Хубаво излъгах ви мноо ми е малък и за тва сички ми хлопат, се едно слагам ръка в ботуш...кажете как да разбера какви размерите за да търся най-малкия

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не е от кура, от презерватива е....

дебел и стегнат е, затова така се казва

ПП на всяка кутия има размер...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Тоест тоя модел на всички са си така ? И да добавя, че не само стягаше много а направо го вдигах с 300 зора. Иначе съм сиг, че трябва да има размери няма как...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мъж не съм, но усещането е стабилно по-гумено от повечето други

пробвай нормални...на дюрекс май бяха Класик, ако пак не е ок, гледай размерите
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

... Аз коляното си мога да пъхна , той кфи глупости говори . Да не си ги купил от Китаи или нещо такова .

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    ... Аз коляното си мога да пъхна , той кфи глупости говори . Да не си ги купил от Китаи или нещо такова .
    Грешка при слагането? Това и към Шомбито, и към Автора.

Пробвай с нормални презервативи, тия Extra Safe са ужасно дебели. Сигурно за това не са ти били удобни. Купи си classic или Durex Love, Jeans.

Иначе на кутията си пише размера.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ултра сейф са най-дебелите презервативи. Не е чудно...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Е то друго няма кфо да е , просто малко да са базикна с него , защото глупоста е силна с този индивид .

мисля че глупоста е силна с тебе няма начин да е от слагането, при положение ,че е толкова по-тесен и ми спира всичко и спада.Ясно е че е по-плътен и има размери да, но това питах, къде ги пише и какво са ,защото имам спомен как сте казвали ,че са с цифри от рода на 34 36 и т.н. Не виждам къв ви е проблема та хейтвате наред... зададох въпрос и ви обясних ,че не е от слагането, но както и да е може просто да кажете какви са размерите като отбелязване и къде ги пише

Мега фен Аватара на tori
    Или в листовката, или на кутията някъде ги пише. Така помня, скоро не съм виждала кутия и не съм се заглеждала.

Размерите се делят на 2 вида:

Нормални: 178 мм дължина (17.8 см) и 52 мм ширина (5.2 см)
    Големи: 205 мм дължина (20.5 см) и 56 мм ширина (5.6 см)
    Копнато е от стара тема от този форум, не знам колко е вярна информацията. Ама пише на кутийките някъде. Just google it.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си