.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Явно това е знак от съдбата да не си развалям кожата...

Днес реших да отида на солариум, но като влезна във салона ми казаха, че вече нямат солариум. Викам си, това ще да е знак от съдбата да не ходя. Пък и без това се колебаех от страх да не се разболея от рак. Ама този пуст мерак да съм черна. Добре че стана така. После като се върнах се намазах с лосион и ми стана добре, че не съм се изпържила в преждевременния ковчег.

Четох че солариума състарявал кожата с няколко години. Ужас, а пък май вече излиза от мода щом масово салоните ги спират от употреба..

Хм..

Солариума е гадно нещо. ! И пари да ми дават няма да влезна вътре !! И да послушай съдбата и не върви против нея

Ако ти е толкова мерак за си черна просто се намажи с автобронзант. Но солариумите са много много много вредни и изобщо не разбирам как някой доброволно би си го причинал това. Като чуя солариум и винаги се сещам за клипа на Stupid girl на Pink.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Автобронзантите също са ужасни. Най - добре е да се печеш на слънце, НО УМЕРЕНО. А тъпите солариуми не стига, че те убиват бавно, ами и пари струват....

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Слънце+ускорител за тен при мен действа за 2 дни съм готов а съм много беличък по принцип

Мега фен Аватара на strawberry88
    Правилно мислиш, не ходи.

Евала за решението. Не бъди "овца", която се лъже и ходи да хрупа където и сложат слама...
    Красивата кожа е здравата, не черната! А и сега има много слънце, дори веднъж на седмица - две да се печеш пак си е добре...

Много се гордея със силата си да превъзмогна тази мания за тен. Прави сте, мерси за съветите. Пък и ми излизаше преди години като ходех по 50 лв. най - малко на месец.... хич не е малко...

Трябва да си луда да даваш пари за собствената си вреда хубаво си решила

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Слънце+ускорител за тен при мен действа за 2 дни съм готов а съм много беличък по принцип
    какво ползваш попринцип (питам защото и аз съм много бяла)

сори,че не е по темата

Ако щеш вярвай но повечето мъже, които познавам предпочитат по-светли и естествени тонове на кожата, защото според това, което са ми казвали "Жените с бяла кожа изглеждат много по-нежни, а една жена трябва да е нежна". Така че ако го правиш, за да те хареса някое момче, по-добре се откажи.

Не знам кой я наложи тази мода да изглеждаш целогодишно като току-що напуснал плажа, но някои момичета направо прекаляват и стават смешни, защото просто в някои случаи толкова тъмни цветове на кожата не изглеждат естествени (например през зимните месеци изглежда странно, както и в комбинация с много светли коси и очи).

Така че виж, ако ти се прави - направи го, но си прецени сама дали има смисъл в твоя случай. Ако намираш, че си прекалено бледа или наистина имаш нужда от промяна, давай. От веднъж няма да хванеш рак, нито кожата ти ще се състари. Просто виж къде е границата между красиво и безвкусно и не се опитвай да имитираш други твои познати, а се съобразявай с твоята кожа и с това на теб какво ти отива.

Успех!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Започни да се харесваш такава каквато си - с бяла кожа.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Правилно си го счела като знак от съдбата. Аз също съм доста бяла и съм ходила няколко пъти, но мисля, че дори не усетих разликата. Просто се отказах. Разбрах, че никога няма да стана черна. И като казвам черна нямам предвид все едно съм ходила да се пека на Меркурий, а съвсем нормален тен. Някой беше писал/а, че повечето момчета харесват момичета със светла кожа. Не споря, но съм чувала от момчета, че харесват момичета с тен и им се кефят, когато го имат. Друг е въпросът какво трябва да си причиниш, за да изглеждаш достатъчно черна за техния вкус. И една картинка по този въпрос, която много ме разсмя: http://prikachi.com/images.php?images/757/6166757K.jpg
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението
    Трябва да си луда да даваш пари за собствената си вреда хубаво си решила
    То като се замислиш, в днешно време, половината от парите си, които даваме са за наша вреда.

Като почнем от всички вредни и пълни с боклуци храни, през повечето козметични продукти, през някои видове силни медикаменти, които понякога се налага да вземаме, всички нови мобилни и компютърни технологии....

Не всички момчета се радват на тен тип препечена филийка. Приятелят ми винаги ми прави много комплименти, че съм си бяла и не се връзвам на модите да се почерням. Най-добре е да се научим да се възприемаме с естествения си цвят на кожата.

Слънцето не е полезно за кожата в никакъв случай!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от thewhitelotus Виж мнението
    Ако щеш вярвай но повечето мъже, които познавам предпочитат по-светли и естествени тонове на кожата, защото според това, което са ми казвали "Жените с бяла кожа изглеждат много по-нежни, а една жена трябва да е нежна". Така че ако го правиш, за да те хареса някое момче, по-добре се откажи.

Не знам кой я наложи тази мода да изглеждаш целогодишно като току-що напуснал плажа, но някои момичета направо прекаляват и стават смешни, защото просто в някои случаи толкова тъмни цветове на кожата не изглеждат естествени (например през зимните месеци изглежда странно, както и в комбинация с много светли коси и очи).

Така че виж, ако ти се прави - направи го, но си прецени сама дали има смисъл в твоя случай. Ако намираш, че си прекалено бледа или наистина имаш нужда от промяна, давай. От веднъж няма да хванеш рак, нито кожата ти ще се състари. Просто виж къде е границата между красиво и безвкусно и не се опитвай да имитираш други твои познати, а се съобразявай с твоята кожа и с това на теб какво ти отива.

Успех!
    Много добре казано! +100

Banned Мега фен
    супер вредно е,не ти трябва.. ако започнеш от сега да се печеш и след един месец имаш тен и започнеш с нещо за повече тен август месец ще си като циганче ( това са 3-4 месеца все пак)

Не знам дали е знак от съдбата, но не ходи! Вуйна ми е чисто червена от солариума, а една приятелка стана на петна :х

Повече от фен Аватара на analgin
    Със сигурност е знак от съдбата , господ , кармата или някаква друга невидима сила .. ако се притесняваш за здравето си по-добре недей да ходиш , но да си обясняваш подобна случка като знак от съдбата е абсурдно

Мега фен
    Град
    <3
    Недей.

Аз пък каквато съм черна и ми е нужно само едно ходене на басейн (примерно) и ставам още по- и е нещо ужасно и все мрънкам на хората около мен, че искам да съм бяла, а те 'хората пари дават за такова нещо'.. :о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

И аз бях като теб миналата зима, понеже кожата ми е бяла и чувствителна, реших да отида на солариум, но не видях разлика освен в портмонето ми.
    Добре, че лятото бързо почернявам. Купи си нещо за ускоряване на тена, и за 1-2 дена ще видиш разликата. Поне аз за 2 дена на село, и станах доста по-черна, без дори да се пека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си