- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разтояние? :(
Аз съм на 15, той на 18.
Тази година той завършва даскало, и заминава края на лятото на София да учи.
Ходим от почти 10 месеца.
Адски много се обичаме, караме се за глупости. И двамата сме много ревниви, имаме си пароли, всичко.
Виждаме се всеки ден по възможно най-много.
Обичаме се, не можем един без друг.
Кажете ми, дайте съвет.
Връзката ни има ли бъдеще? Най- вероятно ще си идва всяка събота и неделя.
Аз много се измъчвам на тая тема, плакали сме и двамата заради това.
Може ли връзката ни да продължи?![]()
Една приятелка, преди много близка, сега не чак толко. Каза, че му дава макс 2 седмици и ще ми изневери. Той не е такъв, верен е. Защото знае какво е да си ревнив. Няма да е в студентски град.
Помощ!
С тази ревност и т.н. ми се струва, че няма да издържите. Постоянно ще се обвинявате един друг, че лъже с кого и от там ще има големи караници.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако обичта ви е силна защо да не издържите ?!
Ако градът в който живееш е близо до София може да се виждате често
Ревноста не е прецедент за граха на една връзка
Просто ви трябва много търпенение и взаимно доверие .
Това не е ли на 2 часа път . Съжалявам тая част от България ми е непозната . Но мисля че не е мноог далече
И все пак ако постигнете баланс имате бъдеще .
Да ви имам проблемите. Тва няма и два часа път. Ама като гледам колко си заблудена по скоро няма да издържите, щото ще жужиш прекалено много за глупости и на момъка ще му писне. Разбирайте се кой кога да ходи при другия поне два пъти седмично (weekend + през седмицата) и нещата са окей.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Адски много се обичаме, караме се за глупости. И двамата сме много ревниви, имаме си пароли, всичко.
Обичаме се, не можем един без друг. "
Това не е обич. По-скоро сте свикнали с мисълта, че сте собственост на другия (в не толкова грубия смисъл на израза).
Човек не обича, когато описът на връзката му е такъв, какъвто даде ти. Друго доказателство е, че поставяш толкова силен изказ като "адски много се обичаме" и "не можем един без друг", а след това питаш, дали има бъдеще връзка м/у хора, които просто НЕ могат един без друг.. :д Това не е тийн проблем, това е детска градина проблем.нет
Нали се сещаш, че ще започне да се прибира все по-рядко и по-рядко. Хваща те студентския живот, имаш задължения покрай унито, нови приятели и тн. Аз съм си от София и тук си уча, но гледам колегите си. Далеч не се прибират всяка седмица.
А и ти се замисли това ли искаш? Връзка от разстояние? Ако ти беше примерно 11 клас и догодина заминеш и ти при него.. някак ще разбера. Ама ти си на 15.. не виждам някакво бъдеще.. да се виждате само събота и неделя.. когато си дойде. СорЕ, не е връзка това за мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
първо - ако се обичате колкото описваш значи няма за какво да се притесняваш... 2ро - враца-софия изобщо не е толкова много разстоянието ... ако решите и през 3 дни можете да се виждате.. сега ти изглежда така,но съм сигурна,че след време ако издържите ще свикнеш и 1 седмица няма да ти се вижда толкова много... все пак това е просто една седмица.. има хора дето са по чужбина и държат връзки на повече от 1 000км. вие тука за някакви си 2 часа път световен проблем го изкарахте.. помислете трезво и ПОЛОЖИТЕЛНО да видите че не е чак толкова лошо колкото го изкарвате ( е гадно е че няма да сте всеки ден ама не са 5 месеца,а всяка седмица ще се виждате) изобщо мисля че се филмирате и му придавате повече важност отколкото всъщност има
Виж сега, то след като той замине и започнете да се виждате по-рядко, най-вероятно и да си вдигате скандали по телефона(щом и двамата сте ревниви) и т.н., просто в даден момент и ТИ и ТОЙ ще свикнете с липсата на другия. Това ще ви отчужди. Ще разберете, че МОЖЕТЕ да живеете един без друг и такам... НО, лично аз бих предпочела този вариант на разпадане на връзката, вместо да скъсаме предварително. Това е по-малко болезнено просто, отколкото да сложите края от раз.
П.П: Престанете с това "2 часа път"! То да не е само до това. Тя е на 15, техните едва ли ще я пускат да пътува до там сама. Той ще е студент, едва ли ще има излишни 20лв(или колкото там са двупосочните билети). всяка седмица за да си позволи да пътува толкова.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 05-08-2013 на 14:34
ако техните го познават и ако е отговорна защо да не я пуснат ? - това е много общо и няма смисъл да се спори ама реално са си 2 часа път
И да го познават родителите, дали ще имат възможност да дават на 15-годишната си щерка по 20-30, може и повече лева, за да се види с гаджето. Разсъждавате прекалено розово. Реално наистина са 2 часа, нищо не са. Всяка двойка си е различна, то ясно, но с тази тяхната ревност, когато са в един град, представете си какво ще стане, ако са на 2 часа път. Трябва малко повече доверие да се изгради между двамата, а за 10 месеца би трябвало да има поне някакво.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
за доверието съм съгласна обаче да се говори наизуст за пари - не.. нито знаем нейното финансово положение,нито неговото .. вярно е,че болшинството студенти дори работят и учат едновременно,за да имат някой друг лев,но пък ако имат пари да се виждат не виждам проблем .. а и е на 15 - ако има добър успех може да взима стипендия и ако има желание с нея да ходи - ако я пуснат
Трудно ще ви е, но стига и двамата да сте готови да направите някои саможертви, има надежда.
Обаче този проблем с ревността, не толкова разстояниете, най-много да ви съсипе и двамата.
Ти не беше ли се оплаквала от него преди, и всички тук ти бяхме казали да го зарязваш, понеже до така степен те ревнуваше, че не ти даваше от вас да излизаш?
Ще трябва да му имаш огромно доверие,приеми го!Независимо дали му имаш всичките пароли и т.н...
Както и той на теб,естествено.Това,че не е в студентски пък нищо не значи,ако някой иска да ти изневери,ходи го спри са казали хората.
Може да се получи,може и не,но винаги е по-добре да сте пробвали![]()