С приятелят ми ходим от година и 2-3 месеца. Още от самото начало той се заглежда по някакви мацки и парадира с това. Не го прави, за да ме дразни. Като го питам защо, той ми казва : "просто плакна око" . Незнам това дали е нормално. Даже изцепва простотии от сорта на " какво ще и причиня " и т.н. Пред приятелите си се прави на интересен, тогава не му правя проблем. Лошото е, че това продължава и когато сме сами. По принцип и двамата сме привързани един към друг и не ходим никъде сами. Но преди 1 седмица, аз му казах, че ще излезна с моите приятелки, а пък той реши да излезне с неговите приятели. И отидоха в едно заведение, в което има страшно много мацки и причината, поради която ходят там е именно тази. Незнам дали трябва да позволя такова нещо. Приятелят ми ми каза, че точно заради момичетата ходи там. Честно казано, не мисля, че ще предприеме нещо, но се дразня от факта, че ходи там заради други момичета... Вчера поисках да отидем във въпросното заведение да пием кафе, но на него никак не му се искаше. Изтъкнатата причина беше, че като ме води там се чувства, че все едно ми е изневерил и ме води на мястото, на което го е направил, защото навсякъде ходим заедно, а пък там - не. Той е на 20, аз съм на 17