.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Дали е нормално?

Здравейте, значи имам един малък проблем, който все не ми дава мира. Та.... работата е там, че съм почти на 20, а съм девствен. На всичкото отгоре, дори не съм изпитвал удоволствието от целувка. Не че е болка за умиране, ама не би трябвало да е така. Общителен съм, на моменти даже и малко в повечко. Лесно се сприятелявам, общувам без проблеми, ама нещо все не се получава с момичетата. Естествено, за това не съм казал дори на най- добрите си приятели. Дори може и леко да прекалявам с историите, но както и да е..... Някак си не си представям, че само аз от цялата компания ще съм в това положение, нали разбирате. Не че е най- важното, но не съм някакъв отвратителен тип Спортувам, имам прилично тяло, спазвам хигиена, абе всичко което си е нормално. Дайте някакъв съвет, вече не зам какво да правя. Уж всичко било с времето си, ама то на това сега ме у времето.... така де

Не си изпитвал удоволствие от целувка? на тебе изобщо прави ли ти се секс? ако, да, ходи повече по някакви дискотеки на някакви купони с приятели и там се забий с някоя, не е сложно. бъди уверен. ако си скучен, и просто искаш да изчукаш някоя, не бъди себе си, малко повече алкохол за отскок, и така.

Мега фен Аватара на Chacho
    Най-вероятно не си си го поискал. Пробвай по-настоятелно и, ако всичко ти е 6, ще ти се получи. Не чакай другата страна много-много.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ами какво да ви кажа, искам секс.... о дааа, но искам и любов, като че ли повече. Постоянно ходя по дискотеки, особено откакто съм в студентски град, компанията ми си я бива, все пичове. Но като че ли нямам усещане кога работата е на чалъм. Няколко пъти се пробвах по- настойчиво, но ме отрязваха всеки път. А боже господи колко харесвам жените...

Ми продължавай. с практика ще започнеш да ги разбираш нещата. проба-грешка и така. само гледай това да не ти смачка самочувствието, ако има такова де, ако няма се прави, че има.
    а и моите съвети не знам дали много ще ти помогнат, ако търсиш любовта лол, но за секс за една вечер, би трябвало да помогнат.

в общи линии и секс за една вечер става то другото ще си дойде. А за самочувствието- имо го и още как. Но пък от друга страна си мисля, че не е най- готиното нещо първият ми път да е с някоя курва. Така де, все пак си мисля че и съм малко романтичен, ама като се сетя в момента за какво си мисля.... може и да се бъркам.

Е не е задължително да е курва, и ако си мислиш, че след това много ще ти пука, се лъжеш.

може и да си прав, ама кажи нещо за подхода, как да разбера може да стане нещо, знам ли. Примерно в дискотеката какво да правя, на чат във фацето. Аз примерно като сме на диско- еми данся, пиивам, кавото се прави, но рядко се случва да заговоря някой и тн. Имам в предвид, как да показвам на мацките, че ги искам.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Еми, като ходиш по дискотеки, бъди готин и имай предвид, че около 40% от момичетата отиват с тази цел там. Пиеш малко повече, харесваш си няколко и пробваш, с която стане. Малко тъпа работа, ама може и да ти реши проблема. Бъди малко нахален, сигурно в момента, в който си помислиш, че не върви на добре, се отказваш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Другото е да си чак толкова "общителен", че да те имат за клоун.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Еми, като ходиш по дискотеки, бъди готин и имай предвид, че около 40% от момичетата отиват с тази цел там. Пиеш малко повече, харесваш си няколко и пробваш, с която стане. Малко тъпа работа, ама може и да ти реши проблема. Бъди малко нахален, сигурно в момента, в който си помислиш, че не върви на добре, се отказваш.
    Е да естествено, ако не ми отговори- оставям я намира.

Само по дискотеките ли има момичета.Всички друсани и пияни 90% са с приятелите щот не могат да си платят и входа..И не разбрахте ли момчето иска и любов а не само да чука в дискотеката ли ще намери любов?

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от sonik12 Виж мнението
    Здравейте, значи имам един малък проблем, който все не ми дава мира. Та.... работата е там, че съм почти на 20, а съм девствен. На всичкото отгоре, дори не съм изпитвал удоволствието от целувка. Не че е болка за умиране, ама не би трябвало да е така. Общителен съм, на моменти даже и малко в повечко. Лесно се сприятелявам, общувам без проблеми, ама нещо все не се получава с момичетата. Естествено, за това не съм казал дори на най- добрите си приятели. Дори може и леко да прекалявам с историите, но както и да е..... Някак си не си представям, че само аз от цялата компания ще съм в това положение, нали разбирате. Не че е най- важното, но не съм някакъв отвратителен тип Спортувам, имам прилично тяло, спазвам хигиена, абе всичко което си е нормално. Дайте някакъв съвет, вече не зам какво да правя. Уж всичко било с времето си, ама то на това сега ме у времето.... така де
    Така ,маняче .Проблема идва от тва, че тряя си промениш поведението, просто ако в компанията излизате с момичета , гледай да не та ебе кво мислят те , говори с тях , закачай ги.

Цитирай Първоначално написано от sonik12 Виж мнението
    Е да естествено, ако не ми отговори- оставям я намира.
    Друг тип мъже, които жените отбягват, са прекалено културните и съобразителни, които не се борят и приемат всичко.

Ако искаш само секс за една нощ, с каквото впечатление останах - навсякъде можеш да намериш такъв тип жена. Виж, ако търсиш любов - няма да стане с наперено самочувствие и с реплики като "Да, и за една нощ става, но искам секс". Любовта е нещо сложно, тя трябва да се зароди, пък секса е нещо лесно, кажи речи и сам човек може. Секса не ти дава любов, не те прави щастлив - просто те задоволява. Относно целувката - като гледам какво си писал някак не личи да не си се целувал. Ако искаш остави скайп или фейсбук, ще ми е приятно да попишем, пък може да ти дам и някой друг съвет, стига да искаш

"Ако искаш само секс за една нощ, с каквото впечатление останах - навсякъде можеш да намериш такъв тип жена. Виж, ако търсиш любов - няма да стане с наперено самочувствие и с реплики като "Да, и за една нощ става, но искам секс". Любовта е нещо сложно, тя трябва да се зароди, пък секса е нещо лесно, кажи речи и сам човек може. Секса не ти дава любов, не те прави щастлив - просто те задоволява. Относно целувката - като гледам какво си писал някак не личи да не си се целувал. Ако искаш остави скайп или фейсбук, ще ми е приятно да попишем, пък може да ти дам и някой друг съвет, стига да искаш "

see??? see?? this is how it's done каквото и да говорим пича изглежда интелигентен и трябва да му се помогне. Съвета който ще му дам е да не спира да търси и да пробва. Ако не стане... друга. Но гледай да не е за едната вечер, а да си струва.. лесни навсякъде има

благодаря ви за съветите

Повече от фен Аватара на analgin
    Ако искаш само секс наистина лесно ще "забереш " някое девойче , в дискотеките е пълно с такива и срещу почерпване и две три изречения колко е сладка ще се уреди работата . Все пак помисли дали по този начин няма да унижиш себе си , да се пренебрегнеш , като се задоволиш с нещо долнопробно .Все пак си живял 20 години без да правиш секс надали те чакат още толкова , може да се огледаш и за по-нормално момиче , с което да правиш любов и да бъдете заедно , не просто да се сношаваш с разнополови .

Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    Ако искаш само секс наистина лесно ще "забереш " някое девойче , в дискотеките е пълно с такива и срещу почерпване и две три изречения колко е сладка ще се уреди работата . Все пак помисли дали по този начин няма да унижиш себе си , да се пренебрегнеш , като се задоволиш с нещо долнопробно .Все пак си живял 20 години без да правиш секс надали те чакат още толкова , може да се огледаш и за по-нормално момиче , с което да правиш любов и да бъдете заедно , не просто да се сношаваш с разнополови .
    много ми харесва коментарът ти! Като цяло и аз съм на това мнени.

Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    +++

Наборе ,два три купона и както казват по горе ,няма градус няма радост ,вкарай малко алкохол и все ще се намери някоя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си