.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Просто искам да споделя и да чуя мнение ...

Значиии никога не съм писала в такива форуми, но за всичко си има първи път... и таакаааа значи преди години мисля, че беше 2009година се събрах с едно момче, явно това си беше детската ми първа любов знам ли още ми е тръпка. Накратко той ме заряза аз .. така и не можах да го забравя... Ходихме около 3-4 месеца, след тва се забихме няколко пъти на купони ама само това е. Той всеки път ми казваше, че не иска да е с мен. Окей, пирключих УЖ с него занимавах се с други. УЖ го забравях за някакъв период от време ии като се засечем заедно в компания например.. направо си умирам за него. Защо е така с него ... за други не ме е интересувало толкова.. защо е така, защото не ме иска ли? Нали има една приказка винаги искаме, това което не можем да имаме . Случвало ли ви се е и на вас .. ще мога ли да го забравя : Ноу хейт .. просто тази тема е деликатна и не мога да я споделям на всеки а искам да чуя по - различно мнение от " пак ли мислиш за него"..
    Последно редактирано от bi_es : 05-08-2013 на 17:20

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Мислиш толкова за него, защото си мислиш за него. Вярваш в това, което си написала, че каквото и да правиш, не можеш да мислиш за друго, и нормално, това ти изниква в главата доста често. Мисли си за други неща, намери си гадже.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Опитвала съм и това ... Била съм с други момчета, обаче когато вече приключим, аз пак започвам да мисля за тръпката .. Защо е така, с никое друго момче не е било така не искам да прозвучи някак си надуто или де да знам всички други момчета, които съм искала съм ги имала, и може би нямам интерес към тях ли бляяяя странно ми е ..

Това, което се опитах да ти кажа, е, че всичко е до твоята нагласа. Нищо не е невъзможно, ако го искаш достатъчно. А ако толкова си влюбена в човека, защо не си с него?

Както казах първо, той ме отряза и след това се забивахме но ми казваше, че не иска да е с мен. А сега когато се засечем и излезем заедно с компания.. не виждам някакъв смисъл да говоря с него за това. Имам предвид той почти не говори с мен, понякога дори и здрасти не си казваме ..

Тогава какво искаш или чакаш - свършило е, превъзмогни го, няма да се върне, не трови живота си с мисли, които ще те задушават и тормозят без основание.

Цитирай Първоначално написано от bi_es Виж мнението
    искам да чуя по - различно мнение от " пак ли мислиш за него"..
    Все пак благодаря, че отдели от времето си а и исках да видя дали и при някой друг е било така .. така де защо се чувствам така само и единствено спрямо него :@

Намери си някой ПО от него, ако можеш

от около месец съм с едно момче държи се много добре с мен, не мога да кажа, че го обичам все пак за толкова кратко време ... няма как всичко си беше супер .. докато не се засякох с ВЪПРОСНАТА МИ ТРЪПКА ... ;х

Имах предвид, че докато не си намериш следващата въпросна тръпка, ще си стоиш там където си.

Да раззбрах те

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Винаги има някой, който е НАЙ. Независимо дали си го признаваме пред приятелки, гаджета, съпрузи... Дори и пред себе си. Явно той е този НАЙ за теб... Няма да го забравиш.

Тогава да се надяваме, че един ден ще имам късмета да бъда отново с него хаха

Просто го обичаш
    Това е обяснението
    Но пък аз смятам че никой не е нито вечен нито незаменим

Цитирай Първоначално написано от bi_es Виж мнението
    Значиии никога не съм писала в такива форуми, но за всичко си има първи път... и таакаааа значи преди години мисля, че беше 2009година се събрах с едно момче, явно това си беше детската ми първа любов знам ли още ми е тръпка. Накратко той ме заряза аз .. така и не можах да го забравя... Ходихме около 3-4 месеца, след тва се забихме няколко пъти на купони ама само това е. Той всеки път ми казваше, че не иска да е с мен. Окей, пирключих УЖ с него занимавах се с други. УЖ го забравях за някакъв период от време ии като се засечем заедно в компания например.. направо си умирам за него. Защо е така с него ... за други не ме е интересувало толкова.. защо е така, защото не ме иска ли? Нали има една приказка винаги искаме, това което не можем да имаме . Случвало ли ви се е и на вас .. ще мога ли да го забравя : Ноу хейт .. просто тази тема е деликатна и не мога да я споделям на всеки а искам да чуя по - различно мнение от " пак ли мислиш за него"..
    смени компаниите

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Винаги има някой, който е НАЙ. Независимо дали си го признаваме пред приятелки, гаджета, съпрузи... Дори и пред себе си. Явно той е този НАЙ за теб... Няма да го забравиш.
    Bullshit

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Просто го обичаш
    Това е обяснението
    Но пък аз смятам че никой не е нито вечен нито незаменим
    Да и ти си права ...

Цитирай Първоначално написано от CharovnikaOtOz Виж мнението
    смени компаниите
    ще опитам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми