- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя
Здравейте. аз съм на 18 и си имам приятел. Правили сме секс около 8-9 пъти. Но миналата седмица, решихме да ме чука отзад. Но когато го извади, беше покрито с лайна. Как да направя тей като ми го пъха от зад да не се оцапа.
Мий си гъза, като сереш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Преди това трябва да няма нищо в тебе, всичко да си изхвърлила... фък
Като ще правите анален, поне се изходи по голяма нужда преди това.
Надявам се разбирате, че човека се ебава.
Имаше една азиатска философия, която учи на обръщане на перисталтиката. Може би ще ти помогне.
Ако ли не, значи е от зодията ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Клизма у а .. провери в интернет как се прави в домашни условия ,медицинско лице не е нужно и дори и двамата да сте чисти (препоръчително е ) , когато правите анален секс по-добре се лишете от разнообразие и проникване в други места , защото много лесно стават инфекции и възпаления
целулоза и вода ве , ама туй е бахти гнусарското да ти потекат лайнатапоне една клизма направи като не си ходила в кенефа
Ми просто отиваш до тоалетна няколко часа преди тва и после не яж нищо за всеки случай
Клизма.
Или поне се изхождай преди сексуалния акт, измий се хубаво и така действайте.
Мен лично би ми станало много гнусно и неприятно/неудобно в такава ситуация.
Преди купон или диско или излизане като цяло вече задължително минавам през WC.Прави и ти така въпреки, че не е гаранция.
Всеки дето пита нещо по-различно е трол, а всеки дето мисли по-различно от ония натегачки и комплексарки е фейк - в това число и по-красивите от тях!