- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да търся любовта ?
Challenge accepted.
Аз цял живот нищо не съм тренирала. Тук там по нещо за малко и се отказвах. Нямах мерак, а имах време. Сега нямам време, а имам мерак
Пробвах, да ти кажа, с домашната гимнастика, ама не е за мен. В смисъл, почвам и малко като ме заболи нещо или се поизморя и спирам. А там, като знам, че съм дала пари за тоя един час, скачам или докато припадна или докато изтече часа![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Важното е да чувстваш пълноценна тренировката. Аз тренирам вкъщи, щото връщам форма, а без да съм в някаква стартова кондиция, няма смисъл да се захващам с нещо по-сериозно.
Но с времето, като напредваш, почваш да си поставяш по-високи цели и да си стигаш до по-крайни предели. И след време ще имаш самосъзнанието да тренираш вкъщи, но няма да ти е достатъчно. ^^
Whatever, радвам ти се, че си почнала.
ПС: Абе, за кво беше темата?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Малка си още не ти трябва, не гледай другите какво правят, а гледай в собственото си канче. Щом не си срещнала никой до сега - значи така трябва. Имаш си други задължения в момента. Смятам, че мислиш повърхностно. Една връзка привидно може да ти донесе много щастие, но също и много проблеми. Гледай си уроците на всичко ще му дойде времето.
без хапове , няма резултати![]()
аспирина е много вредно, трябва да внимаваш с него.
Аз се разплаквах, като видех стълби, първите три дни от 30 days shred
Ама с'я съм кораво копеУе
И съм стипца- пари за фитнес или тренировки ня'а дам! Ще си подскачам вкъщи или ще тичам в парка, ако намеря компания, ей така от скръндзалък.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мерси! На мен ми са скучни еднообразните упражнения и еднаквата музика. Примерно Pump It Up е аеробика, кик-бокс, латино танци, йога, обикновена гимнастика. Точно каквото искам и нямам мускулна треска, защото всичко е пресметнато точно като разтягане и загрявка. Има някаква система.
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-09-2013 на 11:28
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз тренирах джудо и си разширих мускулите. Спрях го и началото на миналия семестър само се криех по коридорите от треньорката. Спрях го и започнах тези дни Pump It Up. Старата любов ръжда не хваща.Майка ми ходи всяка неделя на някаква аеробика и мисля да отида с нея, но съм скептично настроена.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
В един момент научаваш достатъчно за тренирането, че да можеш сам да си измислиш 30daysshread или Pump it up тренировка/програма.
В crossfit-а има доста по-добри попадения и там нещата наистина са пресметнати и има схема. Но трябва мнооого да четеш и повечето програми са за машини.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Фитнеса и плуването са истината <3 и спортната гимнастика
Иначе то колкото повееч се напираш да я търсиш тая любов тя все ще ти бяга![]()
Мисля, че получи отговор на въпроса си.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Колкото и да си хубава,ако си много срамежлива е еднакво с това да си грозна,спрямо процента на успеваемост в отношенията с хората от другия пол.
щом всичко в живота ни е отредено кога да се случи защо трябва да учим, за да влезем след това в добър университет и да имаме хубава работа ? Ако искаме да имаме нещо не трябва ли да правим всичко възможно докато не го имаме ? Ако никога не правим усилие да имаме нещо как ще го постигнем ? Според мен това са пълни глупости, че трябва да чакаме любовта и тя сама ще ни намери, защото ако чакаме всичко да стане без да правим нищо никога няма да имаме нищо
Вярвай в мечтите си !
Точно обратното. Имаш чувството на пълна свобода на мислите и всичко си е по старо му.
Отредено, разбирай, да не се откажеш в някой момент, макар и да се колебаеш, да ти хрумне конкретното нещо, което ти е хрумнало. Тоест, дори какво ще си помислиш, е отредено. Просто нямаш избор да не го направиш. И никога няма да знаеш какво е отредено. Simple as that.