Цитирай Първоначално написано от airpump Виж мнението
Приятелят ми отиде на специалист и установиха, че е хипохондрик. Хипохондрия се характеризира с необоснована загриженост и дори маниакален страх за собственото здраве и нереалистичното убеждение, че физическите белези и симптоми сочат сериозно соматично заболяване, въпреки рационалните уверения, че не съществува подобна болест, най-вече притеснения за наличието на сериозно заболяване. Често се наблюдава дори когато лекар е прегледал страдащия от хипохондрия и го е уверил, че опасенията му са неоснователни или неадекватно пресилени.
Назначиха му да пие някакви лекарства. Имам ли бъдеще с този човек? Вие как бихте постъпили?
Аз много го обичам приятелят ми, заедно сме от година... просто не мога да си представя живота без него, но неговите панически състояния, че му има нещо, постоянно да ходи по лекари, да мисли, че е болен неоснователно- това ме побърква!
Съквартирантът е така. Става смях на негов гръб, ама е дразнещо понякога. Еми.. всеки път, като се разболееш, ще бяга от теб, като че си чумава, за да не го заразиш. Ако си ок с това - ок, ако не.. си решавай.