.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    За Хитлер съюзници няма. Те му служат само докато осъществи целта си, а той, както знаем не се е спирал пред нищо. Дали ще да се спре да унищожи и довчерашните си съюзници, ако застанат на пътя му? Ако Хитлер беше победил във войната, дали щеше да ни остави да си живеем спокойно и необезспокоявано, наравно с немците? Не мисля. Той самия неколкократно е казвал, че дори да имаш 1% еврейска или славянска жилка, си евреин или славянин. А славяните са били смятани за "подчовеци" и нисша класа, нали така? Е, аз мисля, че, колкото и някои да го отричат, българите имат доста повече от споменатият 1% славянски ген. Тогава какво е щяло да стане с нас, ако ние и "съюзниците ни" бяхме "победили"? Дали щяхме да ядем вурстове и да караме мерцедеси (както твърдят разни промити мозъци без грам способност да мислят) или щеше да поемем към газовите камери и дим да ни няма? Нямаше ли да стане същото и с японците и с жабарите след края на Войната (за последните Хитлер открито е завявал, че са педалска нация и не могат да се сравняват с немците, като изключение правел само Мусолини, който бил потомък на древните цезари, хахаха).
    А как и защо сме "загубили" Македония е друга тема и не е свързана с ВСВ.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-09-2013 на 20:34
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си