.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Как да му го кажа

Здр. Аз съм на 15 и харесвам едно момче от нашия клас. Говорим си много и тн но не съм сигурна дали ме харесва. Може би само като приятелка но не знам.. Може би но може би не... Как да му кажа, че го харесвам без да го притискам и без без цялото даскало да знае на другия ден? Или как да му покажа че го харесвам? Аз не съм влубена още но бих искала да има нещо... Той е мноооогооо готин. Има кристални сини очи и руса коса. Говорим си много в училище но само като приятели (мисля). Как да му кажа?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    С думи прости. И да не ти пука изобщо дали цялото училище ще разбере. Нека. Ако стане нещо, няма да го криете, предполагам.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Флиртувай с него ако не можеш направо му го кажи. Как ще му го кажеш няма никакво значение. А дали другите ще научат зависи от него, а не от теб.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    С думи прости. И да не ти пука изобщо дали цялото училище ще разбере. Нека. Ако стане нещо, няма да го криете, предполагам.
    Така е но съм чувала че като му го кажа просто така се губи играта на "котка и мишка" и на него му става скучно

Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Флиртувай с него ако не можеш направо му го кажи. Как ще му го кажеш няма никакво значение. А дали другите ще научат зависи от него, а не от теб.
    Хаха нямам много опит с флиртувете, аз съм по-директна но сега ме е малко страх...

Цитирай Първоначално написано от mi6e.to Виж мнението
    Така е но съм чувала че като му го кажа просто така се губи играта на "котка и мишка" и на него му става скучно
    На котка и мишка може да си играете и по време на връзка. Представи си това-седиш си някъде в училище и изведнъж той идва и ти казва че те харесва, ти какво ще направиш?

На котка и мишка може да си играете и по време на връзка. Представи си това-седиш си някъде в училище и изведнъж той идва и ти казва че те харесва, ти какво ще направиш?
    Ще съм малко шокирана но после ще се радвам много че и той ме харесва

Ще съм малко шокирана но после ще се радвам много че и той ме харесва
    Ще бъдеш шокирано от радост или от това че е много лесен. Намигнала си му два пъти и той вече готов. Това ли ще си помислиш?

Ще бъдеш шокирано от радост или от това че е много лесен. Намигнала си му два пъти и той вече готов. Това ли ще си помислиш?
    Не, от радост

Не, от радост
    А какво те кара да мислиш че той няма да изпита същото ако те харесва?
    Отговора му зависи от това какво мисли той за тебе, а не от това че си му предложила!
    Това което си мисля аз е че ако не те харесва може въпреки това да се възползва от теб.

А какво те кара да мислиш че той няма да изпита същото ако те харесва?
    Отговора му зависи от това какво мисли той за тебе, а не от това че си му предложила!
    Това което си мисля аз е че ако не те харесва може въпреки това да се възползва от теб.
    Мерси, че ми помогна ще му кажа пък каквото става да става

Имала ли си връзки досега?

Имала ли си връзки досега?
    Да но нищо по-сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си