- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разкараме ДЕЛИКАТНО досадните свалячи?
Който не разбира, че му се дава възможност да се отдръпне дипломатично, просто го получава директно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Винаги съм се чудел на умението на някои хора,след като им се отказва да продължават..С какви болни амбиции го правят,интересно ми е какво им се върти в главата след тотално отрязване примерно.
Що си мислиш че всеки винаги иска да се сваля щом пише закачливи съобщения , цялата работа е че може да иска да тества реакциятаМноо е яко да им се дигне самочувствието че са специално избрани и ги зарибяват и т.н. а то да е тъй да се каже като заигравка а всъщност да са големи шматки
Що само момичетата ли могат да се заиграват и да се кефят на тва , не мноо ясно
Има такива с приятели ама все пак висят по цял ден във форума и си ляфат на мноо интересни теми без приятелите им да знаят
Примерно ти като се усмихваш винаги на брадясалата леля с рунтава козина в магазина до блока ти , искаш ли да я опраиш
Не
Или да мухаха
Схвана го де
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-09-2013 на 20:36
Не мисля че трябва да е деликатно щом са досадни. Всъщност аз съм почитател на директния подход, без да се спестяват някакви неща. Нека човека знае че досажда и следващия път да си оправи подхода. Щото иначе е кофти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
досадните свалячи трябва да бъдат разкарвани НЕделикатно! : )